Altcoinler çökerken bu token TVL rekoru kırdı!
Altcoinler çökerken bu token TVL rekoru kırdı!

Altcoinler çökerken bu token TVL rekoru kırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTM token Toplam Kilitli Değeri (TVL) Avax’ın önüne geçti. Fantom’un TVL’si bir hafta içerisinde %33 arttı, Avalanche arkasında bıraktı. Yeni bir yüksek performanslı akıllı sözleşme platformu olan Fantom (FTM), aylardır en kanlı altcoin katliamına rağmen ralliye devam ediyor. Kilitli toplam varlık hacmi (aktif Fantom tabanlı dApp’lerdeki tüm kriptoların toplam ABD Doları cinsinden fiyatı), 10 milyar dolarlık tarihi bir noktaya ulaştı.

Fantom’un TVL’si bir haftada Avalanche geride kaldı

Fantom (FTM) protokol destekçilerinin topluluk odaklı hesabı tarafından paylaşılan istatistiklere göre, TVL’si Avalanche (AVAX) platformunu geride bıraktı. Önde gelen DeFi analitik gösterge panosu DeFiLLama tarafından elde edilen verilere göre FTM tokenin TVL metrikleri neredeyse 9.5 milyar dolar değerinde. En yakın rakip Avalanche (AVAX), merkezi olmayan uygulamalarında kilitli 8.42 milyar dolara sahip.

Son 24 saat içinde, kripto piyasalarındaki kan banyosunun ortasında, Fantom’un uygulamaları TVL’lerinin %9,87’sini kaybederken Avalanche’ın protokollerinin net TVL’si daha fazla yani %16,5 düştü.

Bu nedenle, Fantom’un dApps ekosisteminin, üçüncü en büyük akıllı sözleşmeler platformu Binance Smart Chain’e (BSC) meydan okumak için TVL’ye %28 ekleme yapması gerekiyor. Fantom için imkansız görünmüyor. Çünkü son 30 gün içinde TVL’si %131 yükseliş kaydetti.

Fantom’u kim inşa ediyor?

Analistler ve yatırımcılar, FTM tokenin 2022’de ilerleyeceğine inanıyor. Coinfund’dan Austin Barack, FTM‘nin aşırı derecede düşük değerde olduğunu iddia etti. Sonraki Terra (LUNA), Solana (SOL) olacağını söyleyip 2022 yılında iddialı olacağını söyledi.

Bay Barack, tokenin potansiyel üstünlüğünü teknik üstünlüğüne ve agresif dApp’lerin dahil edilmesine odaklanan yapısına bağladı. Ocak 2022 itibariyle Fantom’da (FTM) 128 protokol aktiftir; Multichain, SpookySwap ve OXDAO bunlar arasında en popüler olanlarıdır.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin