Bu token son gelişmelerin ardından yüzde 116 arttı! Yeni ralli kapıda mı?
Bu token son gelişmelerin ardından yüzde 116 arttı! Yeni ralli kapıda mı?

Bu token son gelişmelerin ardından yüzde 116 arttı! Yeni ralli kapıda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zilliqa’nın ZIL tokeni, blok zincirinin Metapolis’in Agora ile güçlerini birleştireceğini açıklamasının ardından yükseliyor. Zilliqa’nın ZIL tokeni, blockchain girişiminin küresel yetenek ödülleri uygulaması Agora ile yeni bir ortaklık ortaya çıkarmasından sonra son 24 saat içinde piyasanın geri kalanından daha iyi performans gösterdi.

Zilliqa, Agora ile işbirliği yapıyor

Zilliqa yükseliyor ve daha geniş kripto para birimi piyasasında aylarca süren bir düşüşe meydan okuyor. Sharding öncüsünün ZIL tokeni, yaklaşmakta olan MaaS platformu Metapolis için önemli bir ortaklığa imza attıktan sonra son 24 saat içinde iki katından fazla arttı. Nisan ayında piyasaya sürülmesi planlanan yeni platform, sürükleyici, oyunlaştırılmış bir XR Metaverse deneyimi olarak lanse edildi. Metapolis, lansman öncesi gelirden 2 milyon dolar elde etti ve yakın zamanda küresel yetenek ödülleri uygulaması Agora ile ortaklık kurdu.

Zilliqa’da Metaverse ve NFT’ler Başkanı Sandra Helou, Cuma günü yaptığı bir basın açıklamasında, ortaklığın “Yalnızca Metaverse içinde yaratıcılığı hayata geçirmekle kalmayıp, aynı zamanda dünya çapındaki yaratıcıların dijital dünyada bağlantı kurması için sınırsız erişim açacağını” söyledi. Her iki şirket arasındaki ortaklığın onları “Web3 inovasyonunun ön saflarına” yerleştireceğini de sözlerine ekledi.

Duyurudan bu yana yatırımcılar, Metapolis’in Zilliqa’ya getireceği fayda konusunda iyimserler. ZIL’in piyasa değeri, ortaklığın açıklanmasından kısa bir süre sonra %116 arttı. Bu, projenin piyasa değerini yaklaşık 1.6 milyar dolara koyuyor.

ZIL tokeni direncin üstesinden gelebilecek mi?

Teknik açıdan bakıldığında, Tom DeMark Sıralı göstergesinin ani yukarı yönlü fiyat hareketini öngörüyor. Teknik endeks, ZIL‘in şu anda doğrulanmakta olan haftalık grafiğinde bir satın alma sinyali verdi. Haftalık kapanışa sadece birkaç saat kala token, 50 haftalık hareketli ortalamanın üzerinde kapanabilir ve potansiyel olarak ufukta daha fazla kazanç sinyali verebilir.

Bu önemli engelin aşılması, kenarda kalan yatırımcıları piyasaya yeniden girmeye teşvik edebilir. Satın alma baskısındaki bir başka artış, ZIL’in 0,12 dolar direnç seviyesini aşmasına hatta 0,26 doları hedeflemesine izin verebilir.

Zilliqa Price Chart

Yine de, kâr almadaki bir artış, ZIL’i yükselmeye devam etmeden önce aşağı itebilir. Yukarıdaki 50 haftalık hareketli ortalamanın kapatılamaması, 100 haftalık hareketli ortalamanın 0,072 dolar veya 0,053 dolar destek seviyesine kısa bir geri çekilmesine neden olabilir.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin