Tron token

Bu kripto para, son 24 saatte en çok satın alınan 3 token arasına girdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En son zincir içi veriler, son 24 saat içinde bir tokenın, 11 Aralık itibariyle Binance Akıllı Zincirinde (BSC) en çok satın alınan üçüncü kripto para birimi olduğunu ortaya koyuyor.

Son 24 saat içinde TRX’in ortalama satın alma miktarı 9.392 dolar oldu. Bu TRX’i onu ağda en çok satın alınan üçüncü token haline getirirken, WhaleStats’taki en iyi 1000 BSC cüzdanından alınan metriklere göre satın alınan ortalama TRX token miktarı 103.648’dir.

En çok satın alınan 10 token

Bunun yanı sıra, EIFI Finance (EiFI), ortalama 156 501 dolarlık satın alma değeriyle ağda en çok satın alınan token. Bunu, ortalama satın alma tutarı 19.147 dolar olan Metaverse tokenı Axie infinity (AXIE) takip ediyor. Ethereum (ETH) ve SafeMoon (SAFEMOON) da en sık alınan tokenler arasında.

Tron cüzdanları yükselişte

Buna ek olarak, Tron’daki toplam hesap sayısı da son 24 saat içinde 145.919 artarak, yazı yazılırken toplam hesap sayısını 66.226.794’e çıkardı.

Tron (TRX) hesap sayısı

Tron’un diğer kripto para birimlerine kıyasla nispeten daha az oynak olması dikkat çekicidir; Dağıtılmış Yazılım Platformu, son 24 saatte %1,23 düşüşle 0,09041 dolardan işlem görüyor ve kripto paralar arasında 21. sırada, ancak piyasa değeri önceki yedi gün içinde %8,79 artışla toplam 9,2 milyar dolara da ulaştı.

Tron (TRX) token piyasa değeri

eToro’nun Tron’u listeden çıkarması

Tron, sosyal ticaret ve çok varlıklı aracılık borsası eToro tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nde listeden çıkarma haberleri alan Cardano’nun (ADA) yanındaydı.

İşlem platformu tarafından bir blog gönderisinde, durdurmanın 26 Aralık 2021’den itibaren geçerli olacağı vetokenların stake edilmesinin 31 Aralık 2021’de biteceği açıklandı.

ADA ve TRX’in listeden çıkarılması, eToro’nun kripto para teklifini dünya çapında daha geniş bir tüketici kitlesini içerecek şekilde genişletmesinden sonra geldi. Kripto para borsası eToro, Avustralya’daki kripto para birimi hizmetlerini genişleterek toplam erişilebilir kripto para birimi sayısını 36’ya çıkardı.

Tron Nedir?

Tron, dünyanın en büyük işletim sistemlerinden biri haline gelen bir blok zinciri projesidir. Justin Sun tarafından kurulan platform şu anda Singapur’da bulunuyor.

Proje, geliştiricilere merkezi olmayan uygulamaların geliştirilmesinde yardımcı olmak için akıllı sözleşmelerden yararlanıyor. DeFi topluluğu, Tron’daki en hızlı büyüyen topluluklardan biridir.

Örneğin, Tron tabanlı DeFi projelerinin toplam kilitli değeri (TVL) mevcut en son istatistiklere göre 10 milyar doların üzerinde.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin