Bu token Shiba Inu'yu devirerek balinaların yeni gözdesi oldu!
Bu token Shiba Inu'yu devirerek balinaların yeni gözdesi oldu!

Bu token Shiba Inu’yu devirerek balinaların yeni gözdesi oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Daha önce piyasada güçlü bir performans sergileyen meme coin Shiba Inu, WhaleStats’a göre başka bir tokene karşı üstünlüğünü kaybetti.  Balina izleyicisine göre, Ethereum balinaları arasında en büyük USD tutanı artık SHIB tokeni değil. Yeni lider, FTX tokeni oldu her zaman meme coinin arkasında yer alan FTX sonunda öne geçti.

Yazım sırasında, piyasadaki en büyük 100 ETH balinası tarafından 1,14 milyar dolar değerinde FTX tutulurken, Shiba Inu 1,12 milyar dolar ile geride kalıyor. Ancak, USD değerindeki en büyük holding unvanını kaybetmesine rağmen, Shiba Inu, bir fiyat artışı veya balinalardan ek satın alma gücü olması durumunda hızla eski yerine geri dönebilir.

Balina istatistik verileri

WhaleStats Data

TradingView tarafından elde edilen verilere göre tokenin fiyatı son günlerde neredeyse %11 düştü, bu da piyasada önemli bir satış faaliyeti fark edilmediğinden USD değerindeki düşüşün ana nedeni olabilir.

Daha önce balinaların sürekli Shiba Inu almasının ana nedenler, piyasada dolaşan arzın kontrolünü ele geçirme ve tokenin fiyatını daha da yukarı çekme arzusu olarak sıralanabilir.

Diğer bir neden olarak meme coinler veya yüksek volatiliteli varlıklarda uzmanlaşmış yatırımcılar için nispeten iyi bir Risk/Ödül oranı yaratan ATH’ye kıyasla piyasada Shiba Inu fiyatı oldukça düşük seviyelere gerilemişti.

Basın zamanında, Shiba Inu 0.000024 dolardan işlem görüyor ve önümüzdeki 24 saat içinde %2 ile %3’lük hafif bir fiyat artışı olması durumunda FTX tokenini devirebilir. Bir fiyat artışına ek olarak, yaklaşık 50 milyar SHIB’nin düzenli alımı da onu ilk sıraya geri getirecektir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin