Bu token piyasaya rağmen yükselişini sürdürüyor! İşte üstün performansın 2 nedeni
Bu token piyasaya rağmen yükselişini sürdürüyor! İşte üstün performansın 2 nedeni

Bu token piyasaya rağmen yükselişini sürdürüyor! İşte üstün performansın 2 nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain oyun platformu Gala Games’in yerel tokeni GALA, son 24 saatte kripto para piyasasında görülen düşüşlere rağmen son 30 günde %163 artış gösterdi. Son 24 saatte GALA %7 düşüşle 0,047 dolardan işlem görüyor.

2023’ün başında oyun ve metaverse tokenleri, kazançlar açısından daha geniş kripto pazarını geride bıraktı. GALA, 23 Ocak’ta 0,056 dolara ulaşan devasa yükselişinin ardından dikkatleri üzerine çekti.

2023’ün oyun oynamak için harika bir yıl olacağını tahmin eden Gala ekibi, oyun ve metaverse tokenlerinin topladığı olumlu duyguların yanı sıra bazı adımlar attı.

12 Ocak’ta Gala Games, platform çapında bir yakım duyurusu yaptı. Gala Games’in blockchain başkanı Jason Brink, resmi Twitter hesabında yayınlanan bir ekran görüntüsünde, 2023’ün ilk çeyreği boyunca GALA platformunda bir “satın alma” yapıldığında, kullanılan GALA‘nın yakılacağını açıkladı.

Böyle bir senaryoda otomatik yakım gerçekleşecektir. Söz konusu GALA tokenleri yakıldığında aynı miktar Kurucu Düğümler aracılığıyla yeniden yayımlanmak üzere emisyon havuzuna eklenecektir.

Gala Films destekli “RZR” başlıyor

Gala, Web3 oyunlarına ve eğlencesine adanmış olmaya devam ediyor. Olumlu bir gelişme olarak Gala Films, oyuncu ve yönetmen David Bianchi ile yakında çıkacak olan “RZR” dizisi için çalışıyor.

Çekimlerine bu ay başlanacak olan “RZR” filminin yapımcılığını ve dağıtımını Gala Films üstlenecek. Prömiyer tarihi bu yıl için belirlendi.

Kasım ayında Gala Films, Emmy ödüllü film yapımcısı Steven Cantor’un yönettiği uzun metrajlı bir belgesel için finansman ve dağıtım anlaşmasında “Four Down” yapım ekibiyle ortaklığını duyurdu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin