Bu token için yakım önerisi sunuldu: Fiyat aniden %14 yükseldi
Bu token için yakım önerisi sunuldu: Fiyat aniden %14 yükseldi

Bu token için yakım önerisi sunuldu: Fiyat aniden %14 yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Floki Inu geliştiricileri, her işlemde uygulanan vergiyi azaltmak için yaklaşık 5 trilyon Floki tokenini (55 milyon dolar değerinde) yakmayı düşünüyor. Topluluk, 55 milyon dolar değerindeki Floki tokenini yakacak bir teklifi oylarken, Floki Inu fiyatı olumlu bir tepki verdi ve 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı.

DAO, daha geniş bir DeFi yenilemesinin parçası olarak işlem vergisini düşürmeyi planlıyor. Köpek temalı meme coin Floki Inu’nun fiyatı, 55 milyon dolar değerindeki tokeni yakacak bir topluluk teklifinin ardından hızla yükseldi. TradingView verilerine göre Floki Inu, %14 artışla 0,000012 dolardan işlem görüyor.

Yönetişim önerisi, yaklaşık 55 milyon dolar değerinde 4.97 trilyon Floki tokeninin yandığını görecek. Merkezi Olmayan Otonom Kuruluş (DAO), daha geniş bir DeFi yenilemesinin parçası olarak işlem vergisini de düşürmeyi planlıyor. DAO’lar, kripto ve blok zinciri projelerine güç veren merkezi olmayan topluluklardır.

Teklif ayrıca zincirler arası köprülerle ilgili koruma risklerini de gösterdi. Ekip, bazı tokenlerin yakılmasının potansiyel bir “felaket etkisi” olasılığını azaltabileceğini ekledi:

“Floki’nin durumunda, ana zincirler arası köprümüzdeki bir istismarın proje üzerinde feci bir etkisi olacaktır çünkü bu köprü FLOKI’nin toplam dolaşımdaki arzının %55,7’sini elinde tutuyor. Bu token sayısı, projenin likidite havuzlarını boşaltmak ve sömürülmesi durumunda projeyi esasen yok etmek için fazlasıyla yeterli.”

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin