Bu token ETH balinalarının yeni gözdesi oldu! Fiyata ne zaman yansıyacak?
Bu token ETH balinalarının yeni gözdesi oldu! Fiyata ne zaman yansıyacak?

Bu token ETH balinalarının yeni gözdesi oldu! Fiyata ne zaman yansıyacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BAYC NFT koleksiyonunun yerel tokeni olan ApeCoin (APE), son 24 saat içinde kripto piyasasında daha büyük kayıplardan kaçındı. Yükselen balina ticareti, token’in performansının arkasındaki en büyük faktör olarak ortaya çıktı.

Token, son 24 saat içinde %10’a varan artışla 12,24 dolara yükseldi ve işlem hacimleri bir günde yaklaşık %300 artışla 729 milyon doların üzerine çıktı.

ETH balinaları tarafından en çok işlem gören token APE

Whalstats’tan elde edilen veriler, APE’nin son 24 saat içinde büyük Ethereum balinaları tarafından en çok işlem gören token olduğunu gösterdi. Aynı zamanda, son 24 saat içinde yaklaşık 57.000 dolar değerinde APE satın alınarak, ETH balinaları tarafından en çok satın alınan dördüncü token oldu.

Veriler, token’in balinaların ilgisini kazandığını gösteriyor. Dalgalı bir lansman görse de, APE o zamandan beri 10 ila 20 dolar aralığında ticaret yapmak için istikrar kazandı. Kripto pazarındaki son zayıflık, son yedi gün içinde %9,2 düşüş gösteren token’i de etkiledi.

APE’nin hafta sonu atlayışının ardındaki bir diğer faktör de, Şili’deki yakın tarihli bir konserde BAYC temalı grafikler sunan popüler müzik grubu Bassjackers’ın açıklamaları oldu.

Yine de teknik göstergeler, APE’nin henüz 12,6 dolarlık bir yükseliş seviyesinin üzerine çıkmadığını gösterdi. Orada bir kopuş, yeni zirvelerin yolunu açabilir.

BAYC bir metaverse planlıyor

APE, BAYC’nin yaratıcıları Yuga Labs tarafından yaklaşmakta olan bir blockchain oyunu ve metaverse için yerel token olmaya hazırlanıyor. Proje hakkında çok az şey biliniyor olsa da, bir tanıtım fragmanının ötesinde, lansmanının altcoin’e fayda sağlaması muhtemeldir.

“Otherside” başlıklı proje, Bored ve Mutant Apes, CryptoPunks ve Meebits dahil olmak üzere Yuga’nın sahip olduğu çeşitli koleksiyonlardan NFT’leri içerecek.

BAYC NFT’lerinin popülaritesinden yararlanan APE, lansmanından bu yana istikrarlı ticaret hacimleri gördü. APE şu anda en büyük kripto para birimlerinde 42. sırada ve 3 milyar dolarlık bir piyasa sermayesine sahip. ApeCoin, blockchain oyun üreticisi Animoca Brands’in çeşitli oyunları tarafından da destekleniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin