featured

Bu token, ETH balinaları biriktirmeye devam ederken önemli bir dönüm noktasına ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki token’lardan bir tanesi olan UNI, Whalestats.com verilerine göre son 24 saatteki işlem hacmi ile en iyi 10 ETH cüzdanın arasında yer aldı.

Token, üç farklı ticaret kategorisinde etkileyici bir ilerleme kaydetti. Üç farklı kategoride ilk 10’a giriyor. UNI, ortalama 28,363 dolarlık işlem hacmiyle 10. sırada yer aldı.

ETH balina token

Ortalama 13,127 dolar ile satın alınan ilk 10 token arasında 9. sırada yer aldı. UNI, son 24 saatte yaklaşık %50 oranındaki artışla en iyi akıllı sözleşmeler arasında 7. sırada yer alıyor.

UNI fiyatı güçlü bir geri dönüş yapabilecek mi?

CoinMarketCap verilerine göre, 19 Haziran tarihinde UNI fiyatı 3,37 dolara kadar düştü. O zamandan beri UNI, 5,40 dolar civarına geri dönebilmek için %61 oranında bir artış yaşadı. Balinaların gözdesi, son 24 saatte %2,25 oranında bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 5,46 dolar civarında işlem görüyor.

İlginç bir şekilde token, yaklaşık bir ay önce de aynı seviyede işlem görüyordu. Ayın önemli bir bölümünde 5 dolar civarında işlem gördükten sonra UNI fiyatı 10 Haziran’da ani bir düşüş yaşadı. Bu tarihlerde Celsius’un Staked Ether’i (stETH) ortaya çıkardığını görmüştük.

Balinalar fırsatı görüyor

ETH balinası ‘BlueWhale0079’un en son işlemi, token alımlarında sıralamasını ilk 10’a yükseltti. Balina, değeri 2 milyon dolardan fazla olan 375,384 adet UNI satın aldı.

UNI ile birlikte, diğer DeFi token’ları da son zamanlarda balinaların gözbebeği oldu. AAVE, SAND ve LRC gibi altcoin’ler balinaların ilgisini çekiyor.

Ancak, tüm DeFi token’ları balinalar için cezbedici bir görev görmüyor.  Cardano, Yearn Finance ve Dogecoin gibi kripto para birimlerin balinaların artık pek de ilgisini çekmiyor. DOGE, özellikle Elon Musk’ın açtığı davanın ardından ağır kayıplar ile karşı karşıya kaldı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin