Bu token DAO önerilerinin ardından yükselişe geçti!
Bu token DAO önerilerinin ardından yükselişe geçti!

Bu token DAO önerilerinin ardından yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ApeDAO’ya güç veren token ApeCoin, topluluk birkaç teklife oy verdiği için son 24 saat içinde bir fiyat artışı gördü. CoinMarketCap’e göre, ApeCoin bugün son 24 saatte %7’nin üzerinde yükseldi.

APE dün gece geç saatlerde yükseldi ve yaklaşık 27 dolara ulaştı. O zamandan beri, token bu kazançların bir kısmını kaybetti ve şu anda 22 doların hemen altında işlem görüyor.

Yakın zamanda piyasaya sürülen kripto para birimi, Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT koleksiyonuna bağlı resmi olmayan ApeCoin DAO’yu besliyor.

Haftalık grafik de benzer bir yükseliş tablosu çiziyor. Geçen Cumadan bu yana, ApeCoin %67 gibi büyük bir artış gösterdi. Yine de token, Mart ayında belirlenen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 39,40 dolardan hâlâ çok uzakta.

ApeCoin’i ne yönlendiriyor?

ApeCoin bir yönetişim tokeni olduğundan, sahipleri ApeDAO içinde çeşitli tekliflerde bulunabilir ve oy verebilir. Ape topluluğuna katılmak istiyorsanız, bazı tokenlerini tutmanız gerekir.

ApeCoin’in en son fiyat artışının zamanlamasına ve bekleyen birkaç teklife bakılırsa, bazı yatırımcılar biraz daha fazla oylama gücü elde ediyor.

Şu anda 4 Mayıs’ta kapanacak üç Maymun İyileştirme Önerisi (AIP) var.

Örneğin AIP-21 ve AIP-22, ApeCoin tokenini stake etmek için sürekli değişiklikler önerir. Staking, akıllı bir sözleşmeye kripto para yatırma ve genellikle bunu yapmak için ek ödüller kazanma süreci olarak tanımlanabilir.

AIP-7 daha az teknik ve tartışmaların DAO içinde resmileştirilmesinde bir değişiklik önerir. Bu üç aktif teklifin yanı sıra iki ilave AIP de tartışılıyor. Geçmişteki ve şimdiki tüm teklifler, DAO oylama platformu Snapshot’ta bulunabilir.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin