Goldman Sachs CEO'su: Düzenleyiciler Bitcoin'de bu hamleyi yapmalı
Goldman Sachs CEO'su: Düzenleyiciler Bitcoin'de bu hamleyi yapmalı

Bu temel destek seviyesi korunursa, Bitcoin 2021’den önce 25.000 $ ‘a ulaşabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) fiyatı, önceki aylarda 10.000 $ ‘dan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 23.800 $’ a ulaşan büyük bir yükseliş yaşadı. Bu, sadece birkaç ay içinde % 135’lik bir ralli anlamına geliyor.

Buradan Bitcoin fiyatının nereden gelebileceğini tartışmak spekülatif olacaktır. Ancak bu rallinin devam edebilmesi için belirli seviyelerin tutulması gerekiyor. Ek olarak, grafikleri analiz etmek ve fiyat keşfinde potansiyel ilgi alanlarını tahmin etmek için çeşitli göstergeler yararlı olabilir.

Bu seviye tutulursa BTC muhtemelen 25.800 $ ‘a yükselir

Bitcoin için günlük grafik, 19.500 doların üzerinde büyük bir kırılma gösteriyor. Bu ralli geçici olarak 23.500 $ ‘a yükseldi ancak otomatik olarak 19.500 $ seviyesini tutmak için kritik bir seviyeye çevirdi.

Grafik ayrıca 16.000 $ seviyesinde net bir destek/direnç dönüşü gösteriyor ve bu da kırılmaya yol açan yukarı doğru baskıyı daha da tetikliyor. Günlük zaman dilimine göre, yakın zamandaki en düşük seviye 17.500 $ civarında yapıldı. Bitcoin bu seviyenin üzerinde kaldığı sürece, yükselme eğilimi sağlam ve devam etmesi muhtemeldir.

Fibonacci genişletme aracı, rallinin olası kısa vadeli tepesini tanımlamak için kullanışlıdır. İlk Fibonacci seviyesi, 1.618 Fibonacci uzantısı olan 22.100 $ ‘ı aştı. Bu, piyasanın şu anda muazzam miktarda satın alma baskısı gördüğü anlamına geliyor.

Bir sonraki ilgi seviyesi, potansiyel bir zirve için bir sonraki işaret olabilecek 2.618 Fibonacci seviyesi olan 25.800 $ ‘da bulunuyor.

Bu tür dikey yükselişler uzun süre sürdürülebilir olmayabilir. Böylece bir noktada bir düzeltme meydana gelmesi de muhtemel. Bununla birlikte, Bitcoin kolayca 30.000 $ ‘a yükselip % 30’luk bir düzeltme görebileceğinden, bunun ne zaman olacağını tahmin etmek oldukça güç.

Bitcoin ile birlikte toplam piyasa değeri tırmanmaya devam ediyor

Kripto para biriminin toplam piyasa değeri, önceki aylarda büyük ölçüde Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasıyla desteklenen büyük bir yükseliş gösteriyor.

BTC’nin ayak izlerini takiben, toplam piyasa değeri şimdi fiyat keşfine girmeden önce son engele yaklaşıyor.

Tıpkı Bitcoin gibi, potansiyel bir düzeltme için izlenecek önemli seviyeler var. Birincisi, geri çekilmeye destek olarak hizmet edebilecek 550 milyar dolar civarında bulundu. Bu tutmazsa, sonraki seviyeler 435-445 milyar dolar ve 380 milyar dolar.

Altcoinler nihayet sahneye çıkıyor mu?

Tarihsel olarak, Bitcoin hakimiyeti Aralık ayında zirveye çıkıyor ve ardından altcoinler için güçlü bir çeyrek başlıyor.

Altcoinler için böylesine güçlü bir çeyreğe sahip olmak için, Bitcoin’in düzeltmesi ve dengelemesi gerekir, çünkü bu, altcoinlerin harekete geçmesi için en iyi ortamı oluşturur. Bu nedenle, geçmiş fiyat hareketlerinin bize gösterdiği gibi, gelecek çeyrek altcoinler için önemli bir çeyrek olabilir.

Bitcoin kısa vadeli görünüm

bitcoin grafiği

Ancak temkinli olmak için bilmek gerekir ki; haftalık Bitcoin grafiği, önceki aylarda, genellikle üç yıl önce olduğu gibi şiddetli bir düzeltmeyle sonuçlanan büyük bir dikey hareket gösteriyor.

cointelegraph

 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin