Bu Solana tabanlı DeFi token, ETH balinalarının yeni gözdesi oldu! Veriler ralliye işaret ediyor
Bu Solana tabanlı DeFi token, ETH balinalarının yeni gözdesi oldu! Veriler ralliye işaret ediyor

Bu Solana tabanlı DeFi token, ETH balinalarının yeni gözdesi oldu! Veriler ralliye işaret ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana merkezli DeFi token Serum (SRM), NFT lansmanına ilişkin iyimserlik ve büyük balina birikimi ticaret hacimlerinde bir sıçramaya yol açarken, son 24 saat içinde güçlü bir yükseliş kaydetti.

SRM, son 12 saatte %10 sıçrayarak 2,542 dolara ulaştı. Ayrıca, yaklaşık bir ayın en düşük seviyesinden keskin bir şekilde toparlanıyor gibi görünüyor. SRM’nin 24 saatlik işlem hacmi %79 artışla 185 milyon dolara yükseldi.

Proje, Surfers’ın 5.000 üretken misli olmayan token (NFT) koleksiyonunun Burnt Finance’in Ignition Launchpad aracılığıyla Solana (SOL) ağında başlatılacağını söyledi. Bu yakın proje, Ethereum (ETH) Balinalarının dikkatini çekmiş olabilir.

Serum, NFT sahiplerinin diğer etkinliklere katılacağını belirtti. Ekip, Whitelist üyelerinin NFT’leri 19 Nisan’dan itibaren basabileceğini, 21 Nisan’dan itibaren ise herkese açık olacağını ekledi.

Serum, yaklaşık 332 milyon dolarlık toplam piyasa değeri ile en büyük kripto para birimleri arasında 159. sırada yer alıyor.

SRM, 24 saat içinde ETH balinaları tarafından en çok satın alınan token oldu

Whalestats verilerine göre SRM, FTX tokenini ve Shiba Inu tokenini geride bırakarak son 24 saat içinde ETH balinaları tarafından en çok satın alınan token haline geldi.

“Three Arrows” adlı ETH balinası, 167.5 milyon doların üzerinde Serum tokeni ekledi. Bu arada, Three Arrows, 194 milyon doların üzerinde SRM tokenini elinde tutuyor. Bununla birlikte, en iyi ETH balinaları kümülatif olarak yaklaşık 207 milyon dolar değerinde Serum tutuyor. Toplam holdinglerin sadece %2,32’sini alıyor.

WhaleStats’a göre, “Three Arrows” ETH balinası da son 24 saat içinde 2 işlemde 81 milyon doların üzerinde FTX ekledi.

Kripto piyasasında balina birikimi, değerlemelerdeki geniş bir düşüşün birkaç kripto para birimini pazarlıklı satın almaya duyarlı hale getirmesi nedeniyle son oturumlarda arttı.

Serum ayrıca DeFi’nin ilgisini çekiyor

Ratio Finance’ten bir teklif, SRM’nin DeFi platformu Atrix Protocol’de çiftçilik ödülleri için kullanılmasına izin vermek için 500.000 hibe uygulamayı amaçlıyor. Onaylanırsa, teklifin bir DeFi ortamı olarak SRM’nin çekiciliğini artırması muhtemeldir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin