Bu şirket merkezini değiştiriyor: Kripto dostu ülkede artık göreceğiz!

Bu şirket merkezini değiştiriyor: Kripto dostu ülkede artık göreceğiz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birleşik Arap Emirlikleri, son yaptığı yatırımlar ve aldığı kararlarla birlikte kripto dostu ülke olmayı hedefliyor. Bu adımın karşılığını ise bir şirketi çekerek aldı. Kripto hedge fonu bir şirket merkezini değiştiriyor.

Bir kripto hedge fonu olan Three Arrows Capital, Birleşik Arap Emirlikleri kapılarını kripto şirketlerine açmasının ardından merkez ofisini Singapur’dan Dubai’ye taşıyor.

BAE, son kripto lisansları sayesinde kendisini kripto dostu ülke ilan etti. Kurucu ortak Su Zhu, Three Arrows’un yeni kripto merkezine geçişini doğruladı. Zhu, “Dubai’nin dijital varlık endüstrisindeki enerjisi şu anda oldukça çekici. Daha fazla teknoloji girişimiyle tanışmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

BAE, kriptonun merkezi haline geliyor

Kendi başına bir başlangıç olmasa da Binance kısa süre önce Dubai, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde faaliyet göstermek için onay almıştı. Kripto borsası Kraken kısa süre önce Abu Dabi Global Market’in Kayıt Otoritesi tarafından sanal varlık ticaret platformu olarak hizmet vermek için bir lisans almaya hak kazandı. 

Bybit, merkezini Singapur’dan Dubai’ye taşıdı, tıpkı Crypto.com’un orada bölgesel bir sinir merkezi kurulduğunu duyurduğu sırada, FTX’in Orta Doğu bölge ofisi orada olacak.

Arap ülkesi, Singapur’u yerinde edecek

Singapur’da faaliyet göstermek için lisans başvurusunda bulunan 170 kripto şirketinin çoğu reddedilirken, Dubai şimdi daha önce Uzak Doğu finans merkezlerinin ilgisini çeken iş alanlarına giriş yapacak şekilde konumlandı. Singapur başlangıçta kendisini kripto para firmalarına Ocak 2022’de açtı. Ancak şimdi şirketlerin halka reklam vermesini yasakladı. Singapur Para Otoritesi, 

“MAS tarafından alınan bilgilere dayanarak, ‘MAS tarafından yanlış bir şekilde lisanslanmış veya düzenlenmiş olarak algılanabilecek düzenlemeye tabi olmayan kişiler’ olarak tanımlanan bir grup varlık olan bir Yatırımcı Uyarı Listesine kripto firmalarını ekledi.”

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin