Bu şirket çıldırmış olmalı: Bakın Mart ayından kaç adet BTC çıkarmış?

Bu şirket çıldırmış olmalı: Bakın Mart ayından kaç adet BTC çıkarmış?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin madenciliği, tüm hızıyla sürüyor. Kurumsal şirketlerin tekelinde olan bir sektöre haline dönüşmesiyle kazançlar müthiş boyutlara ulaşıyor. Bireysel madenciliği neredeyse bittiği bu dönemde kurumsal şirketler daha çok ön plana çıkıyor. Geriye dönük baktığımızda sadece evin içinde madencilik yapan bireyler şu an büyük madencilik tesisine sahip. Amerikalı bir şirket ise Mart ayında çıkardığı BTC rakamlarını açıkladı.

Nasdaq listesinde yer alan HIVE Blockchain Technologies, geçtiğimiz günlerde 2022 yılının Mart ayında üretilen kripto varlıkları kamuoyu ile paylaştı. Yeni üretim rakamlarını yayınlayan şirket, göz doldurdu. Bildirilen dönemde, madencilik şirketi 278.6 BTC ve 2.400’den fazla ETH üretti.

Bitcoin eşdeğer üretimi söz konusu olduğunda ise sayı 447,4 BTC’ye ulaştı. Ortalama olarak, HIVE günde yaklaşık 14,4 BTC eşdeğeri üretti. Madencilik firması, son birkaç ayda kripto varlıklarını önemli ölçüde artırdı.

Şirket, BTC ve ETH üretimini artırıyor

3 Nisan 2022 itibarıyla HIVE, 2.568 Bitcoin ve 16.196 Ethereum’a sahip. Şirketin kripto üretimindeki son artış, madencilik kapasitesindeki yükselişten kaynaklanıyor. HIVE kısa süre önce 2 Exahash Bitcoin madenciliği ve 6 Terahash Ethereum madenciliği dahil olmak üzere iki dönüm noktasına ulaştı. Ayrıca HIVE Yönetim Kurulu Başkanı Frank Holmes, şirketin gelişmiş madencilik kapasitesinin altını çizerek, şu açıklamayı yaptı:

“Hash gücümüzü genişletmede son derece güçlü ivmesini sürdürdüğünü bildirmekten çok memnunuz. Özellikle Ethereum madenciliği hash gücümüz bu ay %33 arttı. Mart ayında günde ortalama 9,0 BTC ürettik. Bugün itibarıyla, son zamanlardaki %4’lük zorluk artışından sonra bile günde yaklaşık 9,0 BTC ürettiğimizi belirtmekten memnuniyet duyuyoruz. Bitcoin hash gücümüz Mart ayında arttı. Takvim ayı sonunda hash oranımız 2.0 Exahash oldu. Bu da BTC madenciliğinde aylık bazda %6’lık bir artışa dönüştü.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin