Bu şirket Bitcoin ile deodorant satın almanızı sağlıyor!
Bu şirket Bitcoin ile deodorant satın almanızı sağlıyor!

Bu şirket Bitcoin ile deodorant satın almanızı sağlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu şirket Bitcoin ile deodorant satın almanızı sağlıyor. Bir ürün veya hizmet satın almak için Bitcoin (BTC)’i kullanabileceğiniz birçok alternatif vardır. Son zamanlarda, bir deodorant üreticisi de kripto döngüsüne girdi.

Bu şirket Bitcoin ile deodorant satın almanızı sağlıyor!

Deodorant üreticisi olan Schmidt’s Naturals, Bitcoin’i ödeme olarak kabul eden en yeni kozmetik şirketi. Şirketin CEO’su ve kurucu ortağı Michael Cammarata’ya göre, şirketin 14 Mayıs’ta Bitcoin’i ödemelerde kabul edeceğini duyurmasından bu yana Bitcoin ödeme yöntemi çevrimiçi alımlarda %5-10 olarak kullanıldı. Michael Cammarata konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin, beklediğimizden daha fazla satış yüzdesi ile başlıyor.

Schmidt’s Naturals, “lavanta, çay ağacı, bergamot ve sedir” gibi çeşitli kokular sunar. Bir deodorant için 9 dolar veya 0,0011 BTC ödemeniz gerekir. Schmidt’s Naturals, Unilever’in Bitcoin’i ödeme olarak benimseyen ilk iştiraki oldu. Michael Cammarata konuya yönelik şunları söyledi:

Aslında bir son dakika sürprizi gibiydi. Bitcoin ile ödeme yapabilir miyiz? Gibi bir çok soru soran tüketicimiz var. Fikirle biraz uğraştık. Sonunda Bitcoin’i ödeme olarak kabul ediyoruz.

Bitcoin artık her alanda bir ödeme yöntemi olarak kabul ediliyor

Şirket, alınan kararda müşterilerin etkisinin olduğunu ve bir çok müşterinin Bitcoin ile ödeme yapmak istediğini belirtiyor. Bitcoin ile ödeme yapmak için popüler bir BTC ödemeler platformu olan Bitpay’i kullanabilirsiniz. Çevrimiçi ticaret söz konusu olduğunda Bitpay en ünlü kripto para sağlayıcılarından biri.

Ancak, bazı müşteriler Bitpay tarafından sunulan hizmetler hakkında şikayette bulundular. Kanada merkezli elektronik sağlayıcı Newegg geçmişte birkaç olumsuz yorum aldı. Müşteriler, Bitpay’ın olması gerektiğinden daha fazla miktarda para aldığını iddia ediyor. Daha fazla şirket, çevrimiçi alışveriş için bir ödeme yöntemi olarak Bitcoin’i kabul etmeye devam ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Coindoo

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin