Bu sene Super Bowl, süper olacak: NFT hatırasına hazır olun!

Bu sene Super Bowl, süper olacak: NFT hatırasına hazır olun!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NFT’lerin günümüzde önü artık alınamıyor. Adeta hayatımızın bir parçası oldu. Ülkemizde de insanlar NFT projelerine çabucak adapte oldu. Sadece kripto piyasasında yer alanlar değil, sıradan insanlarında dikkatini çekti. Yatırım işlevinden dışarı çıkan NFT’ler artık koleksiyon mantığıyla daha çok hareket eder hale geldi. İşte son bombayı Super Bowl patlatıyor.

Dünyanın en çok izlenen spor müsabakalarından biri olan NFL bir ilke imza atıyor. Bu sene oynanması planlanan final maçı için önemli bir anlaşma sağlandı. Super Bowl LVI katılımcıları, NFL ve Ticketmaster arasındaki ortaklığın bir parçası olarak biletleriyle birlikte bir hatıra NFT’si alacaklar.

İyi bir organizasyon sonucunda büyük bir işe daha imza atıldı. Basın açıklamasıyla tüm kamuoyuna duyurulan etkinlik tarihe de geçmiş olacak. Duyuruya eşlik eden bir basın açıklamasına göre NFT, fanın benzersiz bölümü, sırası ve koltuğu ile işaretlenecek.

Super Bowl, NFT etkinliği ile bir ilki gerçekleştirecek

Amerika’da her yıl düzenlenen Super Bowl, tüm dünyanın ilgisini çekiyor. Amerikan futbol liginin nirvanası olarak nitelendirildiğini söylesek abartmış olmayız. NFL, şimdilik, NFT’leri “dijital bir hatıra” olarak yayınlayacak. Ancak ligin Kulüp İş Geliştirme Kıdemli Başkan Yardımcısı Bobby Gallo, “gelecekteki biletleme ve etkinlik katılım fırsatları için” alanı değerlendirdiklerini belirtti. Buna ek olarak ligin Kulüp İş Geliştirme Kıdemli Başkan Yardımcısı Bobby Gallo, 

“Bilet taslaklarını toplamak, özellikle sezonun en büyük maçı için hayranlarımızın her zaman yapmayı sevdiği bir şey olmuştur ve özelleştirilmiş Super Bowl NFT’leri sunmak, maç günü deneyimini geliştirmemize olanak tanıyacak.”

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin