Bu rapora göre Bitcoin fiyatı yeni bir yükselişe hazırlanıyor!
Bu rapora göre Bitcoin fiyatı yeni bir yükselişe hazırlanıyor!

Bu rapora göre Bitcoin fiyatı yeni bir yükselişe hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Anonim balinalar bir saat içinde yüklü miktarda Bitcoin transferi gerçekleştirdi. Elde edilen rapor Bitcoin fiyatının yakında yükselmeye başlayabileceğini söylüyor. Transfer edilen BTC miktarı ise rekor kırıyor. Balinalar BTC’de yaklaşık 1 milyar dolar hareket ettirdi. Elde edilen verilere göre BTC geri dönüş belirtileri gösteriyor.

BTCmovedwhales_00q3w4ret09uih3u4

Bitcoin fiyat hareketi

Büyük kripto işlemlerini izleyen popüler kripto izleme hizmeti Whale Alert, kısa süre önce dört ardışık işlemin dört farklı işlemde 47.846 Bitcoin’i değiştirdiğini paylaştı. Bu arada, yakın tarihli bir Santiment raporu, Bitcoin’in bir fiyat canlanma belirtileri gösterdiğini ve fiyatın düşük kalmasına rağmen Bitcoin hash oranının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını gösteriyor.

Balinalar BTC’de yaklaşık 1 milyar dolar hareket ettirdi. Bitcoin geri dönüş belirtileri gösteriyor. Dört işlemde yaklaşık 48.000 BTC değiştirildi. Gerçekleşen üç işlemin her biri yaklaşık 13.000 BTC taşıyor. Toplamda, bu dört transfer 939,8 milyon dolar olarak değerlendirildi.

Tüm işlemler, tek bir adres birden fazla kullanılmadan farklı cüzdanlardan farklı adreslere gönderildi. Görünüşe göre balinalar varlıklarını yeniden dağıtıyor. Santiment veri toplayıcı tarafından yayınlanan yakın tarihli bir rapor, Bitcoin’in uzun vadeli ölçümlerinin, fiyat düşük seviyelerde kalmasına rağmen, birkaç aydır zaten bir geri dönüş işaretleri gösteriyor.

Weiss Ratings 17 Ekim tarihinde kripto para odaklı bir kolu olan Weiss Crypto, hafta sonu boyunca etkileyici olmayan piyasa performansına rağmen, BTC fiyatının yeni bir kırılımın eşiğinde olabileceğini söylüyor. Raporda, Bitcoin’in “teknik anlamda çok yükseliş” olduğu belirtildi. Ayrıca, BTC hash oranının geçen gün yeni bir zirveye ulaşması da yakında bir kırılma olasılığını doğruluyor.

Elde edilen verilere göre BTC fiyatı son 24 saatte %1,49 artışla 19.537 dolar seviyesinde el değiştiriyor. Bitcoin, birkaç gün önce 14 Ekim tarihinde 19.800 dolarlık zirveden düştükten sonra son kayıplarını geri kazanmaya çalışıyor. Bu artış, beklenenden daha yüksek olan Ekim TÜFE verilerinin açıklanmasının ardından bir gün önce fiyatın 18.183 dolar bölgesine düşmesini izledi. Bu, Federal Rezerv’in yükselen enflasyonu kırmak için faiz oranlarını yükseltmeye devam edeceği anlamına geliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin