Milyar dolarlık varlık yönetimi şirketi Bitcoin fonu başlatıyor
Milyar dolarlık varlık yönetimi şirketi Bitcoin fonu başlatıyor

Bu rapor Bitcoin ve kripto paralar için çarpıcı ifadelere yer verdi – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2008 mali krizinin küllerinden Bitcoin ortaya çıktı. İlk yıllarında, Bitcoin çok az regülasyona, güvenilmez emanetçilere ve yüksek volatiliteye sahipti. Bitcoin ve diğer kripto para birimleri piyasası da skandallar ve dolandırıcılıklarla doluydu.

Şimdiye kadar geçen zamanı hızlı bir şekilde ileri sarın. Bir Covid-19 yılı yalnızca dünyayı büyük ölçüde değiştirmedi, aynı zamanda bitcoin ve diğer dijital varlıkların kurumsal düzeyde yatırımlar olarak kabulünü de önemli ölçüde hızlandırdı.

Tokenlaştırılmış ekonomi

Tokenlaştırılmış ekonominin toplam piyasa büyüklüğü 18,1 milyar ABD Doları değerinde. Buna karşılık, AAX sponsorluğunda özel bir Forkast.Insights raporu olan The Unstoppable Rise of Digital Assets’e göre, toplam dijital varlık piyasası boyutu şu anda yaklaşık 634 milyar dolar.

AAX CEO’su Thor Chan, “Daha fazla para akıyor ve bu sadece Covid-19 salgını yüzünden değil” diyor ve “Stablecoin piyasasının büyümesi ve ihraç edilen stablecoin miktarındaki artış gibi daha fazla inovasyon da görüyoruz” vurgusu yapıyor.

Eskisi gibi değil

Blockchain ve dijital varlıklar endüstrisi için 2020, merkezi olmayan finans (DeFi) için bir afiş yılı olarak hatırlanabilir. DeFi’de kilitlenen ABD dolarının toplam değeri Ocak’ta 600 milyon ABD dolarından 2020’nin 4. çeyreğinde 15 milyar ABD dolarının üzerine çıkarken, DeFi birçok perakende yatırımcı için hala karmaşık ve deneysel.

2020 ve sonrasının kripto para birimi piyasası, 2013 ve hatta 2017’deki piyasa gibi değil. Bu yıl, piyasa artık dijital varlık piyasasına dönüştü.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin