Bitcoin yatırımcıları dikkat: Mart ayından beri en sert çöküş geliyor!
Bitcoin yatırımcıları dikkat: Mart ayından beri en sert çöküş geliyor!

Bu piyasa döngüsü analizine göre Bitcoin henüz dibi görmedi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen ay 3.700 dolara düşerek yatırımcılarını büyük hayal kırıklığına uğratan Bitcoin, sonrasında iki katına yükselerek yaralarını büyük oranda sarmıştı. Yatırımcıların aklında ise tek bir soru var: 3.700 dolar, Bitcoin için dip noktası mıydı?

Bitcoin’in iki makro döngüsü olan 2013-2015 ile 2016-2018 arasındaki basit bir pazar döngüsü çalışmasına göre, dip henüz görülmedi.

Bitcoin uyum veya ritim olmadan hareket eden bir varlık olsa da kripto para biriminin hareketi zaman içinde örüntülere dönüşebiliyor ve genel yatırımcı psikolojisine yanıt verebiliyor.

Aynı örüntü takip edilirse Bitcoin 4 bin doların altına yine inebilir

Yakın zamanda Dan Talman ve Nunya Bizniz tarafından paylaşılan modele göre, Bitcoin’in ayı piyasasının aşağıdaki grafikteki rakamlar ve renklerle gösterilen yedi ayrı nokta ve üç ayrı aşamaya sahip olduğu belirtiliyor.

İlk aşamada dik bir çöküş ve sonrasında sekme görülüyor. İkinci aşama daha kısa, ancak yeni bir iniş kaydediliyor. Son aşama fiyatların teslimiyet aşaması.

Grafikte, Bitcoin şu anda üçüncü aşamanın başlangıcında. BTC aynı deseni tekrarlaması durumunda 4 bin doların altına bir kez daha inebilir.

Dibin henüz görülmediğini söyleyen tek isim Bizniz değil.

3 Nisan’da SmartContracter takma adıyla paylaşımlar yapan bir kripto trader’ı da benzer görüşlerini dile getirmiş, BTC’nin 3.200 doları yeniden ziyaret edeceğini savunmuştu.

newsbtc

FBI’dan kripto para sahiplerine önemli uyarı!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin