Bu oyun tokeninin fiyatı yeni güncellemeyle patladı! Yeni bir ralli kapıda olabilir

Bu oyun tokeninin fiyatı yeni güncellemeyle patladı! Yeni bir ralli kapıda olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Axie Infinity ekibi ödül yapısını yeniledi, skor tablosundaki slot sayısını genişletti ve daha fazla oyuncuya fırsat açtı. Oyna-kazan oyun tokeninin işlem hacmi patladı ve AXS sahiplerinin yükseliş tahminlerini ateşledi.

Oyun tokeni AXS, yenilenen P2P ödülleriyle 90 doları hedefliyor

Axie Infinity ekibi, oyundaki ‘Smooth Love Potion’ arzını kesti ve oyun için yeni bir ödül yapısı tanıttı. Smooth Love Potion’ın arzındaki değişiklikler, oyuncuların metaverse coin’i elde etmesini zorlaştırdı.

Oyun geliştiricileri, Axie Infinity’yi ekonomik çöküşten kurtararak ödülleri ve oyuncuların liderlik tablosunda yer alma fırsatlarını artırdı.

Ödül havuzu, 6 milyon dolarlık bir ödül fonuna genişletilerek, oyna-kazan oyununda oyuncudan oyuncuya yarışmalara olan talebi artırdı.

Axie Infinity, lider panosu yuvalarını 300.000’e genişletti ve ödülleri 117.676’ya çıkardı. Daha önce, slot ödülleri sadece 3.000’di.

Güncel Axie Infinity (AXS) fiyat tahmini

Axie Infinity, 7 Şubat 2022’de başlayan toparlanmada en iyi performans gösteren altcoinlerden biri oldu. Oyna-kazan oyun tokeni talepteki ve zincir içi aktivitedeki artışa yanıt olarak geçen hafta %28,5 kazanç sağladı.

Analistler, Axie Infinity fiyat trendini değerlendirdi ve tokende bir ralli öngördü. Takma isimli bir kripto para analisti olan @AltcoinSherpa, Axie Infinity’nin yüksek hacimli bir düğüm alanında olduğuna inanıyor. Analist, mevcut sıkışmanın oyun tokeninin fiyatını 80 dolara itebileceğine inanıyor.

@AltcoinSherpa, oyun tokeninin fiyatı için mevcut seviyeden %18’lik bir ralli olan 90 doları hedef olarak belirledi.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin