Bored Ape NFT'si değerinin onda birine satıldı.
Bored Ape NFT'si değerinin onda birine satıldı.

Bu NFT değerinin onda birine satıldı! Peki nasıl oldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NFT dünyasında bugün çok ses getiren bir olay yaşandı. Koleksiyoncuların ilgi odağında bulunan bir Bored Ape NFT’si, yanlışlıkla  değerinin oldukça altına satıldı. 3.000 dolarlık NFT, yeni alıcısına yalnızca 300 dolara ulaştı. Peki bu nasıl oldu?

Basit bir yazım hatası, NFT sahibini batırdı

CNet tarafından aktarılan bilgilere göre Bored Ape #3,547 isimli NFT’nin sahibi, NFT’yi çevrim içi olarak listelerken bir yazım hatası yaptı. 75 Ethereum’a satmak yerine 0,75 ETH’ye ürünü ilan verdi.

Otomatik emir girilmiş bir hesap NFT’yi anında satın aldı ve yaklaşık 250.000 dolara tekrar satışa çıkardı.

Bir bankacılık işlemindeki benzer bir hata genellikle düzeltilebilir. Ancak temposu son derece hızlı olan kripto para piyasasında, özellikle otomatik ve anlık satın alımlar sürekli tehdit oluşturduğundan, bunun gibi bir hata genellikle geri döndürülemiyor.

Bored Ape NFT nedir?

Bored Ape Yacht Club serisi, Nisan 2021’de piyasaya sürülen 10.000 adet “programatik olarak oluşturulmuş” dijital sanattan oluşan sınırlı bir set.

Başlangıçta müşteriler 300 doların biraz üzerinde bir tane Bored Ape NFT’si satın alabilmekteydi. Bugünlerde ise Bored Ape NFT’leri genellikle en az 50 ETH veya yaklaşık 200.000 dolara satıyor. Bu NFT’lerin sahipleri, sosyal medyada yayınlıyor veya Twitter profil resimleri olarak kullanıyor.

Bu arada Ethereum 2022’de ne kadar olacak? sorusunun yanıtı burada.

businessinsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin