featured

Bu metriklere göre ALGO yatırımcıları kayıpları telafi edebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Algorand ağı, aynı anda hız, güvenlik ve merkezi olmayan sistem elde etmek için oluşturuldu. Algorand tarafından Proof-of-Stake (PoS) konsensüs tekniği kullanılır ve tüm ALGO sahipleri doğrulayıcı ödülleri alır. Son zamanlarda, Algorand zinciri Kilitlenen Toplam Değerde (TVL) bir artışa tanık oldu. TVL’deki artış, Merkezi Olmayan Finans Uygulamalarının (Defi dApps) toplam değerinde bir artışa işaret ediyor.

Olumlu gelişmeler

Ağın bazı ana göstergelerinin büyüleyici bir araştırması, kayda değer ve ilgi çekici sonuçlar verdi. 21 Ekim’de işlem sayısı artmaya başladı ve hâlâ artmaya devam ediyor. Algorand’dan gelen veriler, 26 Ekim itibariyle, iki milyondan fazla işlemin görünür olduğunu gösterdi.

Yazının yazıldığı an itibariyle, ağ toplamda 28.6 milyondan fazla adrese sahip. Ek olarak, aynı dönemde yaklaşık 1.8 milyon adres etkindi.

Ayrıca, son 30 gün içinde NFT satış hacmi de mütevazı bir büyüme yaşadı. Santiment’ten alınan veriler, 28 Eylül’de NFT satışlarının 5.6 milyon doları aştığını gösterdi. Ayrıca günlük ortalama NFT satış hacminin 500.000 dolar olduğu kaydedildi.

Yaklaşan etkinlik ALGO yükselişini tetikleyecek mi?

Futbolun uluslararası yönetim organı FIFA, daha önce futbol temalı dijital koleksiyonlar için bir NFT platformu sağlayacağını açıklamıştı.

FIFA+ Collect sitesi, ünlü futbol anlarını, sanat eserlerini ve ikonografiyi tasvir eden NFT’leri uygun fiyatlarla sunacak. Kasım ayının sonlarında Katar, Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak ve etkinlikten unutulmaz anlar dijital hatıralara dönüştürülebilecek.

FIFA, Mayıs ayında Algorand‘ı blockchain ortağı olarak resmen seçti. Algorand’dan bir tweet’e göre platform 22 Eylül’de çevrimiçi oldu. Santiment verileri, NFT satış hacminin o zamandan beri makul bir faaliyet gösterdiğini ortay koydu.

Fiyat hareketi

ALGO’nun 12 saatlik fiyat grafiği yükselişe işaret ediyor. 24 Ekim civarında yükseliş trendi görülmeye başladı ve 26 Ekim’e kadar devam etti.

Kısa ve uzun MA’ları temsil eden sarı ve mavi çizgiler, fiyat hareketinin altında görülebiliyor ve varlığın yeni desteği olarak hareket ediyor.

ALGO, yazı yazılırken 0,3 dolardan işlem görüyor. Ayrıca 0,29 dolar ve 0,27 dolarlık destek çizgileri de görüldü. Şu anda görünür olan direnç seviyesi 0,34 ila 0,37 dolar arasında mevcut.

Göstergelere ve görülen fiyat hareketine göre ALGO doğru yönde ilerliyor. ALGO ağı, FIFA anlaşması ve Dünya Kupası ile çok yoğun ve verimli haftalar geçirebilir. Önümüzdeki haftalarda, hatıralar NFT’lere dönüştürüldüğünde ve hayranlar hafızaya sahip olmak için rekabet ettiğinde ALGO olumlu bir fiyat etkisi yaşayabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin