Ekonomist: Ethereum ve Bitcoin,
Bu metrik Bitcoin için yükselişe yüzde 80 dedi – işte beklenilmesi gereken seviyeler

Bu metrik Bitcoin için yükselişe yüzde 80 dedi – işte beklenilmesi gereken seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto piyasası önemli bir ivme kazanmak için mücadele ediyor. BTC, son dönemdeki düşük seviyelerinden geri döndü. Ancak fiyatı yatay işlem görmeye devam ettiği için biraz tehlikeli bir konumda kalıyor.

Bir sonraki eğiliminin nerede olacağı, büyük ölçüde fiyat hareketleri üzerinde yoğun etkisi olan borsaya bağlı olacak. Yine de, zincir üzerindeki göstergelerin çoğu yükseliş sinyalleri verdiği için bağımsız gücü devam ediyor

Bir analist, kripto para biriminin inanılmaz derecede yükseliş gösteren bir teknik geçiş yapabileceğini belirtiyor. Bu geçişin %80’lik bir başarı oranına sahip olduğunu ve bunun kısa vadede ciddi bir yükselişin yakın olduğu anlamına gelebileceğini belirtti.

Bu gelişme, hem boğaların hem de ayıların büyük ölçüde bir çıkmaza girmesine neden oldu, çünkü BTC 11.400 dolar civarında konsolide oluyor.

Yakın vadede BTC’nin nereye yöneldiği, büyük ölçüde 11.600 dolar civarında karşı karşıya olduğu dirence tepkisine bağlı olabilir. Zira bu seviyenin altında devam eden bir ticaret dalgası, daha fazla düşüş görmesi için kapıları açabilir.

Ancak bir analist, Bitcoin’in ultra yükselişli bir teknik geçişi yayınlayabildiğine dikkat çekiyor, bu da daha yüksek bir hareketin çok yakında olduğuna işaret ediyor.

Bitcoin ve hisse senedi piyasası

Bitcoin %1 yükselişle 11 bin 450 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bu seviye, son birkaç hafta boyunca işlem gördüğü yer aynı zamanda. BTC tarafından son zamanlarda görülen ivme eksikliği, borsadaki bir konsolidasyon aşaması nedeniyle ortaya çıktı.

Yakın vadede 2. teşvik paketinin çıkıp çıkmadığını tüm gözler yakından izliyor. Yatırımcılar da pozisyonlara geçmeden önce seçimin sonuçlarını bekliyorlar.

Bu metrik Bitcoin için yükselecek diyor

Bir trader geçtiğimiz günlerde, Bitcoin’in bulutunun üzerinde yükseliş eğilimi gösterdiğini açıkladı. Bunun tarihsel olarak %80 fiyat artışı oranıyla keskin bir yukarı doğru harekete yol açtığını belirtiyor.

“Önceki yükseliş TK, bulutun üzerinde fiyatla yeniden geçiyor. Karar sizin. %80 isabet oranını alacaksınız.”

Bitcoin

Tarih eğer tekerrür ederse, bu model Bitcoin için ciddi bir yükselişin çok yakında olabileceğini gösteriyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin