Bu metaverse tokeni rakiplerini geçecek
Bu metaverse tokeni rakiplerini geçecek

“Bu metaverse tokeni en yakın rakibini ikiye katlayacak!” Usta isimden bomba tahmin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto para kanallarından Coin Bureau’nun sunucusu Guy, oyun alanında zirveye ulaşmasını beklediği bir altcoin’i takipçileriyle paylaştı. Popüler kripto figürü, Ethereum tabanlı oyun altcoin’i GALA’nın rakiplerini geride bırakacağını iddia etti.

Tanınmış analist Guy, 1,76 milyon abonesine Gala Games’in (GALA) uzun vadede hayatta kalacak birkaç metaverse tokeninden biri olarak öne çıktığını söylüyor.

“Tüm kazan-kazan projeleri arasında Gala Games, zamana karşı koyabilecek birkaç ekosistemden biri olarak öne çıkıyor.”

Gala Games (GALA) nedir?

Gala Games, Ethereum üzerine kurulu, katılımcıların kendi oyun içi öğelerini takas edilemez tokenler (NFT’ler) olarak satın almalarına ve satmalarına izin vererek bir oyunun geliştirilmesinde aktif olarak yer almalarını sağlayan Blockchain tabanlı bir oyna-kazan platformudur.

Guy’a göre, GALA’nın rakiplerine kıyasla büyümek için büyük bir potansiyeli var. Guy’a göre GALA piyasa değeri iki katına çıkarsa Metaverse sektörünün mevcut lider tokeni Axie Infinity (AXS) ile eşleşecek.

“GALA’nın mevcut piyasa değerinin doğru olduğunu varsayarsak, bu nişteki diğer kripto para birimleriyle karşılaştırıldığında halen büyümek için çok yeri var. Şimdi bu nişin lideri elbette Axie Infinity.”

Kötü bir özelliği var

Tanınmış isim, GALA’yı eleştirmekten de çekinmedi. Ona göre protokolün dezavantajı, enflasyonist satış baskısını artırabilecek sürekli yüksek token arzı.

“Maalesef GALA için ekonomik denklemin arz tarafında bir eğilim var gibi görünüyor. Kurucuları ödüllendirmek için her hafta milyonlarca GALA basılıyor ve çoğunun sattığını varsayıyorum.”

Guy, proje bazı zayıf yönlerini iyileştirebilirse Gala’nın kripto oyun sektöründe en iyi rakip haline gelebileceğini söylüyor.

“Gala Games hakkında en çok dikkatimi çeken şey ekosistem yaklaşımı ve kurucularının benzersiz deneyimi.

Gala Games, en güçlü yanlarından yararlanırken aksiliklerini yeterince ele alabilirse, Blockchain oyun alanındaki en iyi kripto projelerinden biri haline gelebilir.”

GALA şu anda 0,45 dolardan el değiştiriyor ve son yedi günün en yüksek seviyesi olan 0,59 dolardan %24 düşmüş durumda.

Bu arada dünyaca ünlü bir trader, yükselecek altcoinler listesini paylaştı. Buradan okuyabilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin