Bu metaverse coin'de mücadeleyi boğalar mı yoksa ayılar mı kazanacak?
Bu metaverse coin'de mücadeleyi boğalar mı yoksa ayılar mı kazanacak?

Bu metaverse coin’de mücadeleyi boğalar mı yoksa ayılar mı kazanacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SAND fiyatı önceki seansın kayıplarını artırıyor ancak çok dar bir aralıkta işlem görüyor. Boğalar ve ayılar arasında bir çekişme var. Ancak, yüksek fiyat hareketi artan hacimler tarafından destekleniyor. Boğalar hayati destek seviyesinin yakınında umutlu olmaya devam ediyor.

Boğalar baskıyı devam ettirecek mi?

4 saatlik grafikte SAND fiyatı kritik 200-EMA’nın altında 3,19 dolarda konsolide oluyor. Bununla birlikte, satıcılar 18 Mart’tan bu yana konsolide olmaya devam ettiği için söz konusu seviyenin yakınında zayıf görünüyor. Metaverse coin 3,42 dolarlık zirvelerden geri çekildikten sonra, parite iki haftadan fazla bir süredir 2,60 dolar ve 3 dolar işlem aralığında gezindi. Aralık 16 Mart’ta kırıldı ve varlık, ertesi gün 3,36 doları test etti. Bununla birlikte, SAND fiyatı ivmeyi sürdüremediğinden boğalar, kazançlarla devam etme inancından yoksundu.

3 dolara yakın ‘Doji’ şamdanlarının oluşumu ile mevcut fiyat hareketine bakıldığında, alıcıların burada satın alma fırsatları aradıklarını gösteriyor. Güçlü bir satın alma baskısı 200 günlük hareketli ortalamayı geçebilir ve SAND fiyatı anında 3,25 doları test edebilir. Ayrıca, genişletilmiş bir satın alma baskısı, 3,50 dolarlık yatay direnci devreye sokacak. Ancak fiyat, yenilenen satış baskısının etkisi altında seansın düşük seviyesini sürdüremezse, o zaman SAND fiyatı konsolidasyon aşamasına yeniden girecek. 4 saatlik grafikte 2,75 dolar civarında bir geçici destek bulunabilir. Yazım sırasında, SAND gün için %0,79 düşüşle 3,06 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap’e göre, 24 saatlik işlem hacmi 544.442.184 dolarda bulunuyor.

Teknik göstergeler:

RSI: Göreceli Güç Endeksi negatif taraflı olmaya devam ediyor ve 45 seviyesinde bulunuyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı orta hatta nötr bir bölgede.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin