Bu metaverse coin %20 düşüş riskiyle karşı karşıya!
Bu metaverse coin %20 düşüş riskiyle karşı karşıya!

Bu metaverse coin %20 düşüş riskiyle karşı karşıya!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sandbox (SAND) ayıları, azalan bir trend çizgisinin etkisi altında, toparlanma rallisini 4,82 dolarda geri aldı. İki haftadan kısa bir süre içinde metaverse coin %25 değer kaybetti ve 4 dolarlık psikolojik seviyenin altına düştü. Sürekli satış, boğaların 3,5 dolarlık desteği kaybedebileceğini gösteriyor.

Bu metaverse coin %20 düşüş riskiyle karşı karşıya!

Düzeltme aşaması 2021 yılının Kasım ayının sonlarında başladığından beri, SAND fiyatı azalan bir trend çizgisinde hareketine devam ederek daha düşük seviyeleri gördü. Son toparlanmada metaverse coin, değerini %80 oranında artırdı ve 4,84 dolardaki direnç trend çizgisine geri geldi.

Bununla birlikte, satıcılar bu seviyeye sert bir direnç gösterdi ve 4,45 dolar seviyesinden bir düşüşü tetikledi. Ayılar bu boğa tuzağından yararlandı ve metaverse coin’in fiyatını %24 düşürerek 3,67 dolara getirdi.

Kritik EMA’lar (20, 50, 100 ve 200), fiyat hareketinde yatay bir hareketin devamına işaret ediyor. Bununla birlikte, 20 ve 100 EMA’nın düşüş eğilimi, kripto pazarında devam eden satışları artırabilir.

Günlük Göreceli Güç Endeksi (41) eğimi 14-SMA’nın ve nötr çizginin altına düşüyor. Gösterge, traderların agresif satışlarını gösteriyor.

Metaverse coin, 3,5 dolardaki desteğe yaklaşıyor

Genel trend direnç çizgisinden son zamanlardaki geri çekilme, satıcıların rallilerde satış hissiyatını sürdürdüklerini gösteriyor. Yavaş yavaş düşen metaverse coin, yakında 3,5 dolar ve 200 günlük EMA’nın ortak desteğini yeniden test edecek. Satıcılar fiyatı bu destekten de düşürürse Sandbox, 2,75 dolarlık mevcut düşük düşük desteği görebilir.

Bu metaverse coin %20 düşüş riskiyle karşı karşıya!

Alternatif olarak, SAND fiyatı 3,5 dolar desteğinden yükselirse, alıcılar yükseliş eğilimi beklentisiyle fiyatı azalan trend çizgisine doğru çekecek.

  • Direnç seviyeleri: 4,45 ve 5,2 dolar
  • Destek seviyeleri: 3,5 ve 2,75 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin