Bu metaverse coin, piyasa toparlanmasına öncülük ediyor! Bir günde %33 arttı

Bu metaverse coin, piyasa toparlanmasına öncülük ediyor! Bir günde %33 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası ocak ayında meydana gelen kan banyosundan kurtulurken, metaverse coin GALA güçlü bir cephe oluşturdu ve toparlanmasıyla piyasaya öncülük etti. Ocak ayında Gala (GALA/USD), rekor seviyelerden yaklaşık %69,4 düşerek büyük bir düşüş trendi yaşamıştı.

Sadece son 24 saat içinde, GALA’nın fiyatı %33,3 arttı. Yazının yazıldığı sırada metaverse coin, ana direnç seviyelerini aşarak 0,253 dolara ulaştı.

GALA büyük bir yükseliş trendi kaydetti

GALA, ocak ayında piyasayı saran düşüş trendinde en çok zorlanan kripto paralardan biriydi. Kasım 2021’de 0,824 dolarlık rekor seviyeye ulaştıktan sonra, 24 Ocak’ta ayın en düşük seviyesi olan 0,16 doları gördü.

GALA bu kalıcı düşüş trendinden toparlanıyor ve son 24 saat içinde 0,25 dolara yükseldi. GALA için bir sonraki büyük direnç 0,31 dolar ve ardından 0,35 dolarda bulunuyor. Metaverse coin bu seviyeleri kırabilirse, alıcılar yükseliş trendinden yararlanmak için giriş yapabilir ve ardından GALA 0,47 dolara yükselebilir.

GALA’nın yükseliş trendi, metaverse alanındaki gelişmeler nedeniyle gelecek aya kadar devam edebilir. 7-10 Mart tarihleri arasında Dubai’de bir MetaWeek etkinliğinin gerçekleşmesi bekleniyor. Bu etkinlik, metaverse ile ilgili konuları kapsayacak ve GALA bir metaverse coin olduğundan, alıcılar başka bir ralli bekleyebilir.

GALA’nın oynaklığı yüksek

GALA’nın oynaklığı geçen ay önemli ölçüde yüksekti ve bu durum devam edebilir. Daha geniş kripto para piyasası yükseliş yönlü harekete devam ettikçe, mevcut kazançlar büyük olasılıkla sürecektir. Piyasadan gelen destek sona ererse, GALA dikkate değer düşüşlere yönelebilir. Böyle bir durumda, GALA bir sonraki acil direnci 0,22 dolardan test edecektir.

Ayılar metaverse coin’i 0,20 doların altına iterse, GALA aylık en düşük seviye olan 0,18 dolara düşecek. Şu anda piyasa, kısa vadeli alıcıların, meydana gelen fiyat artışlarından yararlanmak için acele etmesi nedeniyle toparlanıyor. Bu alıcılar hafif bir düşüş durumunda dumping yapmaya başlarsa, GALA’nın kazanımlarını silecektir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin