Bu meme coin'in balinalar arasında popülerliği artıyor! Her an roket gelebilir
Bu meme coin'in balinalar arasında popülerliği artıyor! Her an roket gelebilir

Bu meme coin’in balinalar arasında popülerliği artıyor! Her an roket gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – WhaleStats’a göre, Shiba Inu’nun Robinhood ticaret platformu tarafından beklenmedik ancak uzun zamandır beklenen listelenmesinin ardından, meme coin’e yönelik balina faaliyeti kademeli olarak arttı.

SHIB on-chain ve piyasa verileri

Cüzdan takipçisindeki token sayfasının önerdiği gibi, balinalar tokeni aktif olarak satın alıyorlar. Bu da Shiba Inu akıllı sözleşmesinin kullanımının artmasına neden oldu. Bununla birlikte meme coin’i en büyük 2.000 Ethereum cüzdanı arasında en çok kullanılan akıllı sözleşme haline getirdi.

Yüksek kullanıma ek olarak, meme coin için pazar ve zincir içi metrikler de hızla yükseliyor, balina adreslerinin ortalama bakiyesi 2,36 SHIB tokenine ve hacim %436 artarak 53 milyon dolara ulaştı.

Shiba Inu Data

Daha önemli artış, Shiba Inu’nun balina adreslerindeki net akışıdır. Bu, neredeyse %500 oranında artış göstererek, büyük yatırımcıların kısa ve orta vadeli yükselişini gösteren, balina cüzdanlarına daha fazla tokenin aktığını düşündürüyor.

Balina adreslerindeki hem hacim hem de bakiyeler, büyük alıcılar arasında genel olarak olumlu duygular gösteren önemli ölçütler. Olumlu eğilimler, son zamanlarda 1.3 milyar dolara yükselen Shiba Inu holdinginin değerine de yansıyor ve eski bir rakip olan FTX tokenini balinalar tarafından tutulan 1.1 milyar dolarlık token ile ikinci sıraya koyuyor.

Shiba Inu piyasa performansı

Ne yazık ki yatırımcıları için SHIB, Kasım 2021’den bu yana yaşadığı kayıpların en azından küçük bir kısmını geri alamıyor. Yazım sırasında Shiba Inu, 0,000088 dolar olan ATH’nin çok altında olan 0,000025 dolardan işlem görüyor.

Robinhood listelemesiyle ilgili büyük haberin ardından meme coin, 100 günlük konsolidasyon kanalının kırılması için bile yeterli olmayan değerinden yaklaşık %24 arttı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin