Bu meme coin’e ilgi arttı: Aylık kazanç yüzde 400’ü geçti…

Bu meme coin’e ilgi arttı: Aylık kazanç yüzde 400’ü geçti…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin piyasasında bu hafta dikkat çeken hareketler yaşandı. Ocak ayından bu yana piyasanın iyimser tablosunu kullanan meme coin’ler önemli büyümeler kaydetti. Ancak bu hafta sahneyi Elon Musk aldı.

Tesla’nın CEO’su sadece Dogecoin güzellemesi yapmıyor. Elon Musk, Floki olarak bilinen meme coin’e de bir hayli ilgili. Bu hafta attığı tweet’le bunu göstermiş oldu. Floki Inu, son hafta ve 1 aylık dönemde önemli bir büyüme kaydetti.

Büyümenin asıl kaynağı bu hafta oldu. Dogecoin ve Shiba Inu gibi rakiplerini geride bırakan yüzde 100’ün üzerinde değer kazandı. Binance’in BNB zincirinin üzerine kurulu bir meme coin olan Floki Inu, son zamanlarda yatırımcıların dikkatini çekti. Üstelik büyük bir borsada da listeli olmamasına rağmen iyi bir hacim yakaladı.

Meme coin, haftalık yüzde 145 büyüdü

CoinGecko’ya göre FLOKI, haftalık zaman diliminde %145 ve son 24 saatte %15 büyüdü. Bu en son fiyat hareketlerine, yatırımcıların tokene akın etmesine yol açtı. Ancak son 1 aylık grafik büyümenin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. Öyle ki meme coin son 1 ay için yüzde 400’ün üzeride bir değerlemeye sahip oldu.

FLOKI’nin öneminin artması nedeniyle, birden fazla büyük borsa listeledi. MEXC, Gateio gibi borsalarda yer alsa da büyük bir borsaya giriş yapmamıştı. Ancak sonrasında KuCoin listelemesi geldi. Buna ek olarak Binance borsasının da listeleyeceği konuşuluyor.

Floki’nin yükseliş fiyat hareketi, yalnızca 0,0000674 $’lık dirençle yavaşlıyor. Bu direnç, kısa ve orta vadede meme coin için daha fazla kazanmasını engelliyor. Boğaların kazanımlarını sürdürebilmesi için bu direncin kırılması gerekiyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin