Bu meme coin'e dikkat! LUNA'yı takip edebilir!
Bu meme coin'e dikkat! LUNA'yı takip edebilir!

Bu meme coin’e dikkat! LUNA’yı takip edebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu ve diğer meme coinler her zaman özgünlük açısından sorgulanmıştır. Uzmanlar, Shiba’nın fiyatının 2030 yılına kadar neredeyse sıfıra düşmesini bekliyor, ancak büyük düşüşlerin yakında başlaması bekleniyor. Finder tarafından hazırlanan bir rapora göre, Shiba Inu’nun fiyatının yıl sonuna kadar 0,000018750 dolara düşmesi bekleniyor.

Kripto para birimi LUNA’nın bu ayki çöküşünü, meme coin Shiba Inu takip edebilir. En azından kripto araştırma firması Finder tarafından ankete katılan bir grup uzman böyle düşünüyor.

Şirket, “Meme coin Shiba Inu için işler iyi görünmüyor, panelimiz 2022’nin sonunda 0,000018750 dolar değerinde olmasını bekliyor. Bu, mevcut 0,00002029 dolar değerinden %7,6’lık bir düşüşe işaret ediyor” dedi.

Raporda ayrıca, 36 uzmandan oluşan grubun Shiba Inu’nun değerinin “düşmesini” ve 2025’te 0,000002500 dolar ve 2030 sonuna kadar 0,000000325 dolarda kapanmasını beklediği belirtildi.

LUNA uyarısı

Bununla birlikte, Terra blok zinciri ağının iki tokeni olan stabil coin UST ve Luna’nın çöküşü, yatırımcılar için bir hatırlatma görevi görecektir. Dün Luna’nın düşüşüyle ilgili bir raporda, Luna’nın hızlı düşüşündeki kayıpların çoğunun, kripto para piyasasından 40 milyar doları silip süpürürken birçoğu perakende yatırımcılar tarafından karşılandığına dikkat çekti.

Luna’nın düşüşü kusurlu bir ekosistem tasarımının bir sonucu olsa da, Shiba Inu’nun düşüşünün piyasa olgunluğunun bir sonucu olacağını ve meme coin’lerin ciddi sonuçlar veremeyeceğini bulucu uzmanlar söyledi.

“Bu pazar olgunlaşıyor ve SHIB gibi meme coin’ler, sermaye her oyuncunun bir ödül kazanması umuduyla sahaya dağılmak yerine kaliteye ve değere akmaya başladıkça ölecek. İşler böyle yürümez. Heyecan ölür, değer yükselir.” Rapor, DigitalX Asset Management fon başkanı Matthew Harry’nin sözlerini aktarıyor.

businessinsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin