Bu meme coin'deki ani fiyat artışının nedeni belli oldu! Önümüzdeki günlerde yeni zirveler gelebilir
Bu meme coin'deki ani fiyat artışının nedeni belli oldu! Önümüzdeki günlerde yeni zirveler gelebilir

Bu meme coin’deki ani fiyat artışının nedeni belli oldu! Önümüzdeki günlerde yeni zirveler gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Muhtemelen en ünlü Dogecoin hayranı Elon Musk, önümüzdeki Pazartesi gününe kadar Twitter’ın yeni sahibi olacak ve bu da meme coin fiyatlarında ani bir artışa neden oldu.

Elon Musk’ın Twitter satın alımının duyurulmasının ardından, Dogecoin %13 arttı ve bugünün açılışından bu yana %4 arttı.

Elon Musk, meme coin’in diğer projelere göre üstünlüğüne inanan tanınmış bir Dogecoin destekçisi ve meraklısı olduğundan, birkaç kripto para birimi uzmanı tarafından fiyatta böylesine güçlü bir artış bekleniyordu.

DOGE fiyatındaki ani artışın nedeni nedir?

Yakın zamanda Musk, Dogecoin’i neyin daha iyi hale getireceğine ve kripto para piyasasında benimsenmesine yardımcı olacağına dair bir tartışmada Dogecoin geliştiricisine katıldı. Markus ve Musk, Doge’un daha fazla büyümesini ve benimsenmesini istemek konusunda anlaştılar.

Dogecoin’e fayda sağlamak için Markus, nispeten düşük ücretler ve hızlı işlem sunan meme coin için iyi bir kullanım olarak düşünülmesi gereken Doge’u bir ödeme aracı olarak kabul etmeleri için daha fazla işletme sundu.

İkinci teklif, Doge’u çeşitli platformlarda devrilme para birimi olarak kullanmaktı. Markus, Twitter’ı Doge’da bahşiş için bir yer olarak önermese de Musk, dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından birinin kontrolünü ele geçirdikten sonra bunu düşünebilir.

Daha önce Musk, şirketi özel hale getirecek, dolandırıcı botlardan kurtulmak için yepyeni bir doğrulama sistemi ekleyecek ve platformu daha kullanıcı dostu hale getirecek olan Twitter planlarını açıklamıştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin