Bu meme coin'de boğaların lehine faktörler var! Yükseliş trendi geliyor mu?
Bu meme coin'de boğaların lehine faktörler var! Yükseliş trendi geliyor mu?

Bu meme coin’de boğaların lehine faktörler var! Yükseliş trendi geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DOGE fiyatı Cuma günü yükseliş yaşadı. Meme coin’deki son fiyat hareketi boğaların lehine dönüyor ve başka bir yükseliş trendinin köşeyi dönebileceğini gösteriyor. Boğalar yükseliş kurulumunu tamamladı. Yazım sırasında DOGE, gün için %1,46 artışla 0,14 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap’e göre, meme coin’in 24 saatlik işlem hacmi %13’ten fazla kazançla 1.549.720.313 dolarda mevcut.

DOGE fiyatı yükselişe hazır mı?

DOGE fiyatı, 11 Şubat’ta başlayan bir ‘Yuvarlak dip’ oluşumunu tamamladı. Fiyat 5 Nisan’da tek bir günde %16 yükseldi ve ardından 0,14 dolar ile tek günlük en dik düşüşü izledi. Desteği 0,13 dolar civarında tuttuktan sonra, boğalar yine 0,14 dolar civarında yukarı yönlü direnç bariyeriyle karşı karşıya kaldı.

Günlük grafikte görülebileceği gibi, fiyattaki artışla birlikte ortalamanın üzerindeki hacim, yükseliş eğilimine işaret etti. Bununla birlikte, yükseliş düzeni fiyatta mevcut seviyelerden %30’luk bir sıçrama olduğunu gösteriyor.

En yüksek seviyeleri 0,18 dolar civarında etiketledikten sonra, fiyat %27 daha düşük seviyeye geriledi ancak hemen geri döndü. Şimdi, satın alma baskısındaki bir canlanma ilk önce yatay direnç seviyesinde 0,16 dolar seviyesindeki ilk yukarı yönlü engel olacak, ardından 200 günlük EMA 0,17 dolar seviyesinde olacak.

  • Toplamda, meme coin mevcut seviyelerden %30’luk bir artış görebilir.
  • Diğer taraftan, yukarı yönlü engelin kaldırılamaması, fiyatın 0,13 dolara geri çekilmesine yol açabilir.
  • Ayrıca, 0,13 doların altındaki bir günlük mum çubuğu, satışı 0,11 dolara doğru yükseltebilir.

Teknik gösterge:

MACD: Hareketli ortalama yakınsama ıraksaması, nötr bir sapma ile orta çizginin üzerinde kalıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin