Türkiye’nin işlem bakımından en çok sevdiği coin bakın hangisi?

Bu meme coinde alım var, gerçekten ucuz mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin, altı aydan fazla bir süredir düşüş trendinde. Yatırımcıların gözünde olan meme coin, yeni zirvelere çıkmayı başardı. Ancak bu başarıyı tekrarlayamadı. Yine de bu, dijital varlığa para dökmeye devam eden yatırımcılar için caydırıcı olmadı. En dikkate değer olanı, düşüş trendi boyunca büyük miktarlarda Doge biriktiren balinalar oldu. Meme coin yine en çok tercih edilen varlık olabildi.

DOGE, birçok pozitif gelişmeye rağmen bir türlü beklediği çıkışı yapamadı. Yeteri kadar ilerleyememesi daha çok destekleri denemesine neden oluyor. Bu da balinalar için bir alım fırsatı oluyor.

Meme coin balinaları vazgeçmiyor

Dogecoin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,7 dolardan çok uzakta. Ancak bu, yatırımcıların dijital varlığın işe yaradığına inandıkları anlamına gelmiyor. Aslında, Dogecoin balinaları, son zamanlarda ne kadar satın aldıkları göz önüne alındığında, meme coine en büyük inananlar gibi görünüyor. Dijital varlığın çoğunluğunu elinde bulunduran bu balinalar, varlıklarını yalnızca ‘indirimli fiyatlar’ olarak tanımlanabilecek düzeyde artırmaya devam ediyor. 

IntoTheBlock, kripto para birimlerini ve daha büyük cüzdanlar tarafından tutulan yüzdeleri belgeliyor. Siteden alınan verilere göre, Dogecoin balinalarının son düşüş trendi sırasında alımlarını artırdığını gösteriyor. Son zamanlarda 0.11$’a düşen Dogecoin, bu büyük cüzdanlar alışveriş çılgınlığına girdiğinden işlem hacminde önemli bir artış gördü.

24 saatlik bir zaman diliminde, bu cüzdanlar varlıklarını %6,8 daha artırdı. Balinaların elindeki mevcut Doge yüzdesini %66’ya çıkardı. Altcoini son zamanlarda sarsan düşük momentum göz önüne alındığında, önemli bir artış olarak yorumlanabilir. Doge, tüm zamanların en yüksek değerinin %60’ından fazlasını kaybetti. Bu da ilgilenenler için bir satın alma fırsatı sunuyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin