featured

Elon Musk tweet attı; bu meme coin yükselişe geçti! Devasa hareket var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tesla kurucusu milyarder Elon Musk meme coin hakkında tweet paylaştı ve coin yükselişe geçtir. Atılan tweetin ardından meme coin fiyatı %16 oranında arttı. Floki Inu kripto parasının fiyatı, Elon Musk’ın Twitter’da bahsetmesinin ardından fırladı. Tesla kurucusunun pompa gücü azalmış gibi görünüyor. Dogecoin veya Bitcoin ile ilgili son sözleri artık kripto piyasası üzerinde herhangi bir etkiye sahip değildi. Ama görünüşe göre tam tersi oldu.

Musk, Vikings dizisindeki bir karakterden adını alan köpeği Floki’den bahsetmekle, yatırımcıları aynı adı taşıyan Floki Inu (FLOKI) yükselişe geçti. Bunun ardından fiyat bir saat içersinde yükseldi.

Floki Inu, zaten iyi bilinen Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi bir meme coin olarak yer alıyor ancak Viking temasına karşı bir önyargıya sahip. Başlangıçta eğlence için icat edilen bu tokenlar artık aktif olarak bir ödeme aracı olarak kullanılıyor ve hatta bazıları kendi DeFi altyapıları üzerinde çalışıyor.

Floki Inu (FLOKI) projesi nedir?

Floki Inu az bilinen bir  meme coin projesi değil ve kendi tanıtımı için çok çaba harcıyor. Örneğin ünlü boksör Tyson Fury, projenin sembolü olan Viking temalı köpek resmiyle bir tişörtün içinde ortaya çıktı. ABD’den Londra’ya ve Türkiye’ye dünyanın her yerinde afişler asıyor ve listelenmek için büyük kripto borsalarıyla uğraşıyor.

Diğer şeylerin yanı sıra, Floki Inu ekibi dün FlokiFi kanadı altındaki ilk şirket içi DeFi protokol projesi olan Project L’yi açıkladı. FlokiFi tüm proje ekosistemi olsa da, Project L. varlıkları kilitlemesine ve yatırım yapmasına izin veren bir kripto çözümüdür. ERC20, BEP20 ve ERC-1155 ağlarında yer alıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin