Shiba Inu yakım oranı düşüşü neden yaşanıyor?

Bu meme coin ocak ayını bir başka geçiriyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2023 yılı kripto dünyası için adeta bir umut verici oldu. Piyasadaki toparlanma yatırımcının yüzünü güldürdü. Her ne kadar bir düzeltme beklense de şu anki hava pozitif şekilde algılanıyor. Ayrıca meme coin tarafında önemli gelişmeler yaşanıyor. Dogecoin katili olarak piyasaya nam salan meme coin, yaptıklarıyla ön plana çıktı.

Shiba Inu ekibi, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği duyuru ile ilk fitili ateşledi. Bu duyurunun ardından yakım haberleri ocak ayını iyi şekilde geçiren bir kripto para birimine çevirdi.

Shiba Inu tokenlerinin yakılması ocak ayında önemli bir artış yaşadı. Gözle görülür şekilde artış sayesinde, 2022 senesinin sonuna fark atıldı. Sadece 3 haftalık dönemde iki aylık yakım gerçekleşti. Mevcut aylık rakam 2 milyar SHIB’in biraz altında ve yakma oranı her geçen gün artıyor.

Meme coin yakım oranında büyüme kaydetti

2023 yılının ocak ayında meme coin yakım oranı şu anda %760 seviyesine geldi. Hızla devam eden yakım işlemleri sayesinde “ölü” adreslere gönderilen Shiba Inu token sayısı arttı. Token yakma hacimlerinin neredeyse ikiye katlandı. 

Meme coin son yakımlarla beraber fiyat hareketi son üç hafta boyunca istikrar sağladı. 1 Ocak ve 23 Ocak tarihlerini baz aldığımızda SHIB/USDT paritesi yüzde 56’lık bir büyüme yaşadı. Piyasa değerinde de artış gören meme coin basamakları yeniden tek tek tırmandı.

Fiyat düzeltmeye başlasa bile yeni açılan pozisyonlarda büyük kayıplar yaşamamak için kapat emri verilebilir. Bununla birlikte, yükseliş eğilimi devam ederse, SHIB bölgesi başına 0,000014 $’lık bir test imkansız görünmüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin