Bu meme coin kritik seviyeler için mücadele ediyor! Teknik analiz
Bu meme coin kritik seviyeler için mücadele ediyor! Teknik analiz

Bu meme coin kritik seviyeler için mücadele ediyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında devam eden satış nedeniyle, FLOKI yatırımcıları, toparlanma aşamasında elde ettikleri kazancının büyük bir kısmını kaybetti. Sürekli satış, meme coini 0,000036 dolarlık acil desteğe düşürdü. Son iki haftadır, meme coin dar bir aralıkta işlem görüyor ve bir sonraki hamlesine hazırlanıyor.

TradingView Chart

9 Şubat’ta FLOKI fiyatı 0,0006 dolarlık dirençten gerileyerek bir V-top dönüş paterni başlattı. Altcoin, %40 kayıp kaydederek 0,0000361 dolarlık desteğe düştü. Alıcılar bu desteği şiddetle savundular ve fiyatın daha fazla düşmesinin önüne geçtiler. Ancak alıcılar, teknik tabloda dar bir aralık oluşturarak 0,000043 dolardaki ani direnci aşmak için mücadele ediyor. Bu konsolidasyon dönemi, yatırımcıların rallilerine devam etmeden önce kısa bir süre dinlenmelerine olanak tanır.

Sürekli satış, şimdi FLOKI fiyatına dinamik direnç görevi gören 20 MA çizgisini yuttu. Ayrıca, aşağı eğimli 50 ve 100 günlük MA genel bir düşüş eğilimine işaret ediyor. Son düzeltme, Göreceli güç endeksi (44) eğimini düşüş bölgesine geri döndürerek, satıcıların hâlâ alana hakim olduğunu gösteriyor.

Bu grafik yatırımcılara ipuçları veriyor

TradingView Chart

Son iki hafta boyunca, FLOKI fiyatı 0,0006 ve 0,00041 dolar arasında dalgalandı. Meme coin bu seviyelerden herhangi birini aştığında, kripto yatırımcıları bir sonraki ralliyi bekleyebilirler. 4 saatlik Göreceli Güç endeksi 50 seviyesinde mevcut. Bununla birlikte, gösterge grafiğindeki yükseliş ayrışması, yükseliş kırılması için daha iyi bir olasılığa işaret ediyor. Bu nedenle, alıcılar 0,0000036 dolar direncini kırarsa, yatırımcılar parayı 0,0006 dolar seviyesine çıkarabilir.

Direnç seviyeleri: 0,0000036 dolar ve 0,0006 dolar

Destek seviyeleri: 0,000041 dolar ve 0,00002 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin