Bu meme coin listeleme haberlerinin ardından yükselişe geçti!
Bu meme coin listeleme haberlerinin ardından yükselişe geçti!

Bu meme coin listeleme haberlerinin ardından yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BabyDoge meme coin’i yeni bir kripto parası tarafından listelendi. Bu haberlerin ardından meme coin’in fiyatı yükselişe geçti! ONUS tarafından listelenen BabyDoge, fiyatını arttırmaya çalışıyor. BabyDoge’un resmi Twitter hesabı, meme coin’in bu hafta bir kripto borsasına daha eklendiğini duyurdu. Şu anda 2 milyondan fazla kullanıcısı olan Vietnam’da oluşturulan ONUS borsası tarafından Baby Doge Coin desteği eklendi. Platform tarafından yapılan duyuru 15 Ekim’de yapıldı. Meme coin’i BABYDOGE1M kodu altında listelendi.

BabyDoge yükselişe geçti

Artık, ONUS ağındaki zincir dışı işlemler, USDT ve VNDC’ye karşı alım satım işlemleri için BabyDoge’yi kullanabilecek. Bu haber üzerine, BabyDoge’un fiyatı 15 Ekim’de 0,000000001181’den 0,000000001266’ya kadar yükseldi. BabyDoge 0,000000001222 fiyat aralığında işlem görüyor.

BabyDoge topluluğu, jetonlarını dolaşımdaki arzdan kaldırma ve onları hareket etmeyen cüzdanlara kilitleme konusunda oldukça aktif. Yeni BabyDoge yakma işlemlerini düzenli olarak bildiren @babydogeburn_ hesabına göre, topluluk son 24 saat içinde 7.894.663.056,589 meme tokeni elden çıkardı. Bu yaklaşık 9,379 dolar değerinde. Bunu SHIB ile karşılaştırmak için, 46.348.209 Shiba Inu’yu yakmayı başarmıştı.

CryptEye analitik platformu tarafından sağlanan veriler, Eylül ayının başlarına kıyasla, SHIB yakma oranının büyük bir düşüş gözlemlendi. Bu web sitesine göre, yaz boyunca SHIB ordusu yaklaşık 12 milyar tokeni ortadan kaldırmayı başardı. Eylül ayında ve Ekim ayının ilk yarısında, yalnızca 2,36 milyar meme tokeni yakıldı.

Bununla birlikte, Eylül ayının başından beri SHIB’nin fiyatı da %15 düştü. Fiyat düşerken, topluluk daha düşük maliyetle daha fazla kripto para yakmak için mükemmel bir fırsata sahip, ancak şansı kullanmamış gibi görünüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin