Rapor: Bu meme coin kripto paralar arasında en yüksek yakma oranına sahip!
Rapor: Bu meme coin kripto paralar arasında en yüksek yakma oranına sahip!

Rapor: Bu meme coin kripto paralar arasında en yüksek yakma oranına sahip!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elde edilen verilere göre meme coinler arasında yer alan BabyDoge, yanma oranına göre en iyi kripto para olarak yer aldı.  Bir kripto para veri analiz platformu olan HC Capital, Baby DogeCoin’i (BabyDoge) en yüksek yanma oranına sahip bir numaralı kripto para projesi olduğunu belirtti.

Kripto veri sağlayıcısı bu verileri dün paylaştı. Sıralamaya göre BabyDoge’in ardından Volt Inu, Pig Finance (Pig Token) ve Cronos (CRO) gibi diğer kripto para projeleri yer alıyor.

Baby Doge Coin’in token yakma oranı açısından diğer kripto para projelerinin önünde yer aldığını görmek şaşırtıcı değil. Baby DogeCoin’in arkasındaki ekip, tokenin toplam arzının büyük bir bölümünü yakma arayışında tutarlı olmuştur. BabyDoge, toplam 420 katrilyon arzdan toplam 199,1 katrilyonunu yaktığını her fırsatta belirtiyor.

BabyDoge yakıma devam ediyor

Ayrıca BabyDoge, tek bir işlemde 88 milyon dolar değerinde 50 katrilyon tokeni yakarak en büyük yakım işlemini gerçekleştirmiş oldu. Bununla birlikte BabyDoge, Haziran ayındaki ilk doğum gününü kutlamak için üç katrilyon token yakımı daha gerçekleştirdi. Bu işlemlerle birlikte BabyDoge ekibi ayrıca her ay toplam arzından yüklü miktarlarda token yakıyor.

Meme coin ekibi hâlâ yakma çabalarını hızlandırmaya devam ediyor. Kısa süre önce, merkezi olmayan borsası Baby Doge Swap’tan elde edilen ücretlerin bir kısmını tokeni satın almak ve yakmak için kullanacağını duyurdu. Bununla birlikte, büyük yakma çabaları kripto para biriminin fiyatına yansımaz. Elde edilen verilere göre meme coin yazım sırasında 0,000000001180 dolardan el değiştirdiği için tüm zamanların en yüksek seviyesinden %81,5 altında işlem görüyor.

Birkaç kripto para projesi, yakın zamanda bir varlığın değerini artırmak için token arzının bir kısmını yakmayı benimsedi. Shiba Inu, birçok kişi tarafından arzı azaltmak için yakma girişimini başlatan kripto para projesi olarak görülüyor. Shiba Inu’nun yakma programı, aylar içinde milyarlarca SHIB tokeni yaktı. İlginç bir şekilde, diğer kripto paralar değerlerini artırmak için tokenlerinin toplam arzının bir kısmını yakmak için Shiba Inu’yu takip etti. Terra Classic topluluğu, tokenin toplam arzının bir kısmını yakma konusunda da önemli ilerleme kaydediyor. Şimdiye kadar, 18B’nin üzerinde LUNC yakıldı.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin