Bu meme coin grafiğinde 'Death Cross' göründü! Varlık için ne ifade ediyor?
Bu meme coin grafiğinde 'Death Cross' göründü! Varlık için ne ifade ediyor?

Bu meme coin grafiğinde ‘Death Cross’ göründü! Varlık için ne ifade ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, son zamanlarda değerinde önemli bir düşüş yaşıyor. Meme coin 2021 boğa piyasasının ardından büyük bir popülerlik kazanmıştı. Varlık şu anda 50 günlük hareketli ortalamanın altında işlem görüyor ve analistler yakında grafiklerde bir “death cross” ile karşılaşabileceğini tahmin ediyor.

Death cross, kısa vadeli hareketli ortalamanın uzun vadeli hareketli ortalamanın altına düştüğü ve düşüş eğilimini gösterdiği noktayı tanımlamak için kullanılan bir teknik analiz terimidir. SHIB grafiğinde, 50 günlük EMA, daha uzun olan 200 günlük EMA’nın altına geçerek bir death cross oluşumuna yol açtı. Bununla birlikte, tüm analistler death cross ve golden cross önemine inanmazlar ve bunların herhangi bir analitik değeri olmadığını düşünürler.

Shiba Inu TA

Bu eğilim, varlığın fiyatının yakın gelecekte düşmeye devam edebileceğini gösterdiği için SHIB yatırımcıları için bir endişe kaynağı olarak kabul edilir. Şu anda Shiba Inu, 40 günün en düşük seviyesi olan 0,00001 dolar seviyesinde işlem görüyor.

SHIB‘nin düşüş eğilimi bir dizi faktöre bağlanabilir. İlk olarak, daha geniş kripto para piyasası son haftalarda birçok varlığın önemli değer kaybetmesiyle bir gerileme yaşadı. Ek olarak, SHIB’e olan talep azalmış gibi görünüyor.

SHIB için aşağı yönlü görünüme rağmen, bazı analistler varlığın önümüzdeki aylarda toparlanabileceğine inanıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin