featured

Bu majör altcoin ters boğa modelini gösteriyor, yükseliş sürebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyatı, daha geniş bir kripto piyasası erimesine rağmen, üst üste ikinci gün sıçrama yaptı. LTC, son birkaç oturum için 52,0 dolar ve 56.0 dolar aralığında seyrediyor. Boğalar 52.0$’lık dip seviyelerinden kontrolü ele geçirmeyi başardı. Majör altcoin’deki bugünkü seansta 56.54$’lık yüksek seviyelerden düzeltici bir geri çekilme yaptı.

Majör altcoin için boğaların devreye girdiğini görüyoruz. Fiyat ana destek bölgesinin üzerine itmeye devam etmesi ve yükseliş grafiği modeli oluşturmasıyla Tether (USDT) ile mücadele etti. Bitcoin’in (BTC) fiyatı son zamanlara kıyasla daha az kayıp gösterdi.

Günlük grafikte fiyat 57.50 doların üzerinde kalırsa LTC’nin daha yüksek ölçeklenmesini bekliyoruz. Haftalık olarak kripto para birimi yükselişe ışık yakabilir.

Majör altcoin için yükseliş duyarlılığı sürebilir

LTC, 14 Ağustos ile 20 Ağustos arasında %20’den fazla düşüşle son yükselişinden son düşük seviyelerine derin bir dalış yaptı. Litecoin (LTC) fiyatı, 42$’a düştükten sonra çok fazla güç gösterdi; fiyat bu bölgeden sıçradı ve 55 dolara yükseldi.

LTC’nin fiyatı 65$’a yükseldi ancak bu haftalık grafikte LTC için bir direnç olduğunu kanıtladığı için reddedildi. Altcoin direnç/destek seviyesi;

  • Haftalık direnç – 57 dolar,
  • Haftalık destek – 50 dolar.

Günlük grafikte Litecoin

Günlük grafikte gösterildiği gibi, LTC bir “Yükselen Kanal“da işlem görür ve daha yüksek ve en düşük seviyeler oluşturur. Şu anda fiyat, kanalın destek seviyesinin yakınında işlem görüyor.

LTC’nin fiyatı günlük en düşük seviyesini 40 dolar olarak gördü. Fiyat o bölgeden geri döndü ve LTC’nin fiyatı güçlü kaldı. 50 doların üzerinde kalmasıyla ayıların fiyatı düşürmesine izin vermedi. Günlük takip edilmesi gereken destek ve direnç bölgeleri;

  • Günlük direnç – 57$-60$,
  • Günlük destek – 50$.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin