Majör altcoin’deki destek testi yeni bir yolcuğun habercisi mi?

Bu major altcoin, çöküş esnasında daha az sıkıntı çekti, şimdi ise Ethereum temsilcisi oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mayıs ayında yaşanan büyük çöküntü varlıkları bir hayli fazla yıprattı. Stres altında kalan pek çok varlık yüzde 50’den fazla eridi. Hatta 2021 yılının ATH’lerine göre 5x ile 15x gerileme görüldü. Ancak bazıları bu gruptan şimdilik sıyrıldı. Majör altcoin olarak tabir edilen varlıklar daha sakin kaldı.

Cardano (ADA), Mayıs ayında diğer kripto varlıklarına göre daha az ciddi fiyat sıkıntısı çekti. Bu sıkıntıları atlatan majör altcoin şimdi ise, Grayscale’in Akıllı Sözleşme Platformu Ex-Ethereum Fonu’nun (GSCPxE) en büyük bölümünü kolayca temsil eder hale geldi.

Grayscale Akıllı Sözleşme Platformu Ex-Ethereum Fonu, yatırımcılara Ethereum (ETH) dışında gelişmekte olan akıllı sözleşme platformlarının yerel belirteçlerine maruz kalmaları için güvenli bir yapı sağlamayı amaçlıyor.

Majör altcoin performansıyla Grayscale listesinde güvenli

Yatırım devi akıllı sözleşme fonunu Mart ayında ilk kez piyasaya sürdüğünde Cardano, portföyün %24.63’ünde, Solana’nın (SOL) %24.27’sinde neredeyse aynı ağırlıktaydı.

Akıllı sözleşme platformu Cardano, şimdi fonun %34,54’ünü temsil ediyor. Ancak Solana %20,37’ye geriledi. Fiyat açısından majör altcoin, 30 gün öncesine kıyasla yaklaşık %1 daha yüksek işlem görürken, Solana %40’tan fazla düştü.

Diğer akıllı sözleşme platformları da fondaki yerini aldı. Avalanche (AVAX) Mart ayında portföyün %16,96’sını temsil ediyordu. Ancak o da %9,95’ini oluşturuyor. Poligon (MATIC) başlangıçta %9,65’i kapsıyordu, şimdi ise %7,29.

Fiyat açısından, Avalanche son 30 gün içinde yaklaşık %43 düştü, Polygon ise %30’dan fazla düştü. Grayscale ayrıca fona merkezi olmayan paralel blok zinciri ağı Cosmos’u (ATOM) ekledi. Cosmos artık portföyün %3.97’sini temsil ediyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin