Bu major altcoin birikim patlaması yaşıyor: Balinalar varlığa daha fazla hücum ediyor!

Bu major altcoin birikim patlaması yaşıyor: Balinalar varlığa daha fazla hücum ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fiyatların günden güne daha çok düşmesiyle beraber kripto yatırımcıları varlık alımı için adeta yarışıyor. Bu konuda başı ise majör altcoin’ler çekiyor. İlk 20 ve ilk 50 içinde yer alan para birimleri yatırımcının bir numaralı birikim sermayesini oluşturuyor.

Kripto balinaları ise Bitcoin’e alternatif olarak oluşturulan majör altcoin’ler içinde en iyisini yakalamak istiyor. Bu konuda balina sınıfı genellikle ilk 10 içinde en az bir tane ya da daha fazla kripto para sahibi.

Birikim aşamasında olan majör altcoin ise Ripple. Son zamanların en yüksek birikimini yaşayan XRP, balinaların dikkatinden kaçmadı. Ripple balinaları, daha fazla token biriktirmek için varlığın son fiyat düzeltmesinden yararlandı. 

Ripple ve Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu (SEC) davasında kaydedilen küçük kazanımlar yatırımcı ve balina sınıfını memnun etti. Bu da rakamlara direkt olarak yansıdı.

Majör altcoin balinalar tarafından sürekli birikim halinde

Ripple ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki uzun süredir devam eden yasal çekişme ile ilgili yine önemli gelişme yaşandı. Süreç çok beklenen “Özet Karara” doğru emin adımlarla ilerliyor. Ripple dava kararıyla ilgili beklenti, kripto balinalarını yoğun bir XRP biriktirme çılgınlığına itti.

Majör altcoin özellikle de 21 Aralık Çarşamba günü itibarıyla, 1 milyon ila 10 milyon token tutan XRP balina ve köpekbalığı adreslerinde yükselme gördü. Rakamsal olarak baktığımızda 2022’nin son ayında 1.617’ye yükseldi. Kripto analiz platformu Santiment’in verileri, XRP tokenlerinin %7,23’te tutulduğunu kaydetti.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin