IOTA ve Litecoin (LTC) fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler
IOTA ve Litecoin (LTC) fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler

Bu Litecoin fraktalı düşük fiyatlarla birikim yapmak için zamanın tükendiğini söylüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir kripto para birimi olarak Litecoin, arkasında uzun ömürlü, dijital kıtlık ve tıpkı Bitcoin’deki gibi bir kod özelliğine sahip. Yine de altcoinin değeri yükselse de diğer altcoinlere nazaran daha az artış LTC’yi diğer altcoinlerin gerisine itti. Litecoin’in bir zamanlar açık ara lider olduğunu unutmayalım.

Şimdi Litecoin son fiyat hareketleriyle yakında tersine dönüş yapabileceğine dair işaretler gösteriyor. Geçmiş piyasa döngülerinden bir fraktal’a göre, şimdiki seviyeler Litecoin için bir alım ve birikim fırsatı sunuyor ve zaman giderek daralıyor.

Litecoin patlamaya hazırlanıyor

Değerli metallerden bahsederken, konuşma altına odaklanabilir. Ancak gümüş her zaman değerli metallerin bir parçasını oluşturur. Kript para alanında ise Bitcoin kesinlikle ilgi odağıdır. Ancak Ethereum, Chainlink gibi koinlerin yanı sıra şimdi ilgiyi ve heyecanı yakalayan bir DeFi token ordusu var.

Litecoin, geçmiş boğa piyasalarında popülerdi. Ancak şimdi bu popülerlik azaldı. İster varlığın kurucusunun son rallinin zirvesinde ellerindeki koinleri satması olsun isterse de yarılanmasından bu yana zar zor hareket etmesi nedeniyle olsun, Litecoin karanlıkta kaldı.

Ancak teknikler bir kez daha aydınlanıyor ve Litecoin için işlerin değişmek üzere olduğunu gösteriyor. Grayscale Investments, altcoin’e yükleniyor ve son derece hassas bir kripto analisti tarafından paylaşılan son döngüden bir fraktala göre LTC’yi bu kadar ucuza satın almak için zaman azalıyor.

litecoin

Fraktalleri yazmadan önce, aynı analistin benzer bir fraktalı kullanarak Bitcoin’in 10.000 $’lık patlamanın ötesine koşacağını tahmin ettiğini belirttelim Fraktal, Litecoin’in birkaç bin dolara ulaşacağını ortaya koyuyor.

Litecoin değer kazanacak

Bir başka saygın kripto analisti, Litecoin çevresinde aniden oluşan sohbete katıldı. Altcoin’in Bitcoin ticaret çiftini vurgulayan ve geçmiş döngülere kıyasla bir kırılmanın yaşandığı grafik paylaştılar.

litecoin

Bu durum Litecoin için hemen düşüş olarak görünse de, tüm geri dönüşler bir yerden başlıyor ve mevcut seviye başladıkları yerde görünüyor.

Sonunda Litecoin’in parlama zamanı geldi mi? Teknik analiz aynı zamanda yapım aşamasında yükseliş eğilimini de destekler. Litecoin muazzam bir dip yapısı oluşturuyor ve RSI’da MACD’yi çeviren yükselişle birlikte artış eğilimi söz konusu.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. site sahibi arkadaş editör seni fena dolandırıyor haberin olsun yazıyı kopyalayıp google çeviriye yapıştırmış zeki arkadaş

    Reply
Bizi Takip Edin