featured

Bu liste tam size göre: 2022 yılında potansiyele sahip 7 kripto para birimi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Blok zincirine neredeyse her gün yeni kriptolar ekleniyor. Binlerce kripto projesi var. Bu günden güne de daha çok artıyor. Ancak birçoğu bugün burada ve yarın belkide olmayacak. Sizlere 2022 yılında potansiyele sahip birkaç varlığı belirledik.

Potansiyel 2022 ile İzlenecek En İyi 7 Yeni Kripto Para Birimi

Kısa listemiz, yatırımcıların radarlarında tutması gereken 7 yeni kripto para biriminden oluşuyor. Alternatif altcoin arayanlar için liste içinden hepsini ya da birkaçını seçmek size kalmış.

Battle Infinity: İzlenecek en yeni kripto para birimi

IBAT, oyuncuların oynarken kazanmalarını sağlayan NFT tabanlı bir fantezi spor oyunu. Battle Infinity’nin yerel simgesi olarak tokeni IBAT şeklinde biliniyor. Bu oyunun en iyi yanı, oyuncuların her biri ödül ve eğlence sağlayan çeşitli platformlara erişebilmesidir. 

Lucky Block: Ödüller sunan kripto platformu

Lucky Block hakkında sevdiğimiz şey, yatırımcılara ve oyunculara potansiyel ödüller vermesidir. Lucky Block’tan ödül almak isteyen oyuncular haftalık çekilişe katılabiliyor. Platinum Rollers NFT Club aracılığıyla, her biri 1 dolardan beş bilet satın alarak yapılır.

Platform, haftalık kazananı duyuruyor ve platformun yerel tokeni olan LBLOCK’ta 50.000 $ ödüllendiriyor. Oyuncular ayrıca Cuma günleri düzenlenen haftalık NFT çekilişine katılabilirler. İyi haber şu ki, oyuncular bilet satın almak için işlem ücreti ödemezler.

DeFi Coin: Popüler merkezi olmayan finans parası

Merkezi olmayan finans (DeFi), blok zincirinin kurulmasının ana nedenlerinden biridir. Fikir, bireylerin banka gibi üçüncü bir tarafa ihtiyaç duymasına gerek kalmadığını gösteriyor. Bu ekosistemin merkezinde DeFi var ve ana paralardan biri DeFi Coin.

ApeCoin: En iyi NFT varlık

Ortaya çıktığı günden bu yana adını sıkça duyduğumuz APE’ye listede yer vermezsek elbette olmaz. Bu zamana kadar yaptıklarıyla ön plana çıkan kripto para birimi 2022 yılının yıldızlarından biri olmaya aday.

Bored Apes Yacht Club (BAYC), bazı NFT’lerin birkaç milyon dolara satılmasıyla en büyük NFT projelerinden biri haline geldi. Çok sayıda ünlü, BAYC NFT’lerinin gururlu sahipleri oldu.

EstateX: Pasif gelir sunan gayrimenkul platformu

Gayrimenkulden kâr etmek isteyen yatırımcılar, kısmi mülkiyeti sağlayan bir blok zinciri platformu olan EstateX aracılığıyla bunu yapabilirler. Bütçe veya konum ne olursa olsun, yatırımcılar gayrimenkule yatırım yapmak için EstateX’i kullanabiliyor. Yatırımcıların herhangi bir ağır iş yapması gerekmediğinden, pasif gelir elde etmenin harika bir yolu.

Baby Dogecoin: Elon Musk’ın altın varlığı

Elon Musk’ın Dogecoin’i onaylamasının ardından meme paralarının hype, birkaç meme kripto projesinin başlatılmasına yol açtı. Shiba Inu, Dogecoin’in rallisinin ardından yenileri sahne aldı. Ekim 2021’de %1.000’in üzerinde kendi büyük rallisini yapan Baby Doge, halen revaçta.

Decentraland: Metaverse’ün şahı 

Kripto oyunlarıyla ilgilenen herkes Decentraland’ı bilir. En büyük NFT oyunlarından birine sahiptir. Oyuncuların kendilerini eğlendirirken ödüller kazanmalarını sağlar. Oyuncular kâr elde etmek için arazi alıp satabilir, ancak mülklerini de yükseltebilirler. Ayrıca Metaverse furyasının başladığı dönemde büyük bir ralliye eşlik etmişti.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin