twitter
Bu Lightning uygulaması Twitter üzerinden Bitcoin göndermek artık daha kolay

Bu Lightning uygulaması ile Twitter üzerinden Bitcoin göndermek artık daha kolay

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in (BTC) deneysel Lightning Network yoluyla aktarımı için geliştirilen bir Twitter uygulaması, yeni bir güncelleme sayesinde artık çok daha kolay kullanılabiliyor.

Bu yılın başlarında lanse edilen Tippin.me, Twitter kullanıcılarına deneysel mikro ödeme katmanı sunması ile Twitter kripto topluluğunda dikkatleri üzerine çekti. Yeni gelişen ağ, ağ için yeni bir ölçeklendirme düzeyi oluşturmak amacıyla bir dizi girişim ve geliştirici tarafından kuruluyor.

Perşembe gecesi, Chrome eklentisi uygulamasının sürüm 1.0’ı, yeni kullanıcıları uygulamaya daha kolay eklemeyi amaçlayan özelliklerle piyasaya sürüldü. Bu öğeler daha kapsamlı bir yerleşik cüzdan ve daha iyi mesajlaşma sistemi içeriyor.

Tippin.me uygulaması son güncellemesi ile daha kolay kullanım sunuyor

Lightning Network, hala deneme aşamasında ve kullanımı oldukça riskli olarak görülüyor. Tippin.me’nin piyasaya sürülmesi bir nevi LN’ye destek gibi oldu. Çünkü bir kullanıcı, Twitter hesabına sahip olduğu sürece uygulamanın kurulması ve kullanımı oldukça kolay gerçekleşiyor.

Ancak, diğer birçok Lightning uygulamasından daha kolay olsa da, uygulamanın geliştiricisi Sergio Abril’in 1.0 sürümünde bir dizi yeni güncelleme gerektirecek bir dizi işlem bıraktı.

Özellikle, kullanıcıların artık bahşiş göndermek için üçüncü taraf bir Lightning cüzdanı uygulaması kurmasına gerek kalmadı. Belki de önceki sürümde uygulamanın en kafa karıştırıcı kısımlarından biri buydu. Lightning cüzdanınız yoksa , bir bahşiş- küçük miktarlı kripto para- (tip) göndermek için bir tane oluşturmanız gerekiyordu. Ama şimdi, Tippin.me’de bir hesap açarsanız Lightning cüzdanına ihtiyaç kalmıyor

Tippin.me ile ilgili göze çarpan bir özellik ise uygulamanın, web sitesinde fonların kontrolünü kullanıcı yerine kontrol etmesi durumu.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin