Bu kripto varlığı, dört ay içindeki yüzde 4,800 artışın ardından ilk 10'a doğru yolunu tutuyor
Bu kripto varlığı, dört ay içindeki yüzde 4,800 artışın ardından ilk 10'a doğru yolunu tutuyor

Bu kripto varlığı, dört ay içindeki yüzde 4,800 artışın ardından ilk 10’a doğru yolunu tutuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzun zamandır unutulmuş bir kripto varlığı, yıla parlak bir başlangıç ​​yaptıktan sonra ilk 10’a girerken manşetlerde yer alıyor.

CoinMarketCap’e göre, eşler arası (P2P) dosya aktarım tokenı BitTorrent (BTT), bu yıl %4,817’lik kazanç kaydettikten sonra kripto alanında baş döndürüyor ve CoinMarketCap’e göre 1 Ocak’ta 0.00029 $’dan 5 Nisan’da 0.01426 $’a yükseldi.

Piyasa değeri

Kripto paranın piyasa değeri, yılın başında yaklaşık 310 milyon $’dan 4 Nisan’da 10.5 milyar $’ın üzerine çıktı.

BTT’nin yükselişini sağlayan bilinen bir temel katalizör bulunmuyor.

2021’e piyasa değeri bazında 63’üncü en büyük kripto para birimi olarak başlayan kripto varlığı için değişken bir yolculuk oldu. BTT, zirvede kısaca da olsa ilk 10’a girmeyi başardı. O zamandan beri geri çekildi ve şimdi 20. sırada oturuyor.

BTT şu anda düzeltme yaşıyor olsa da, ünlü trader ve kripto stratejisti Kaleo, kripto varlığının tankında daha fazla gaz kaldığına inanıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin