featured

Bu kripto şirketi, ünlülerden 87 milyon dolarlık yatırım aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 3.4 milyar dolar değerinde bir kripto ödeme platformu olan MoonPay, bir dizi popüler spor ve medya şahsiyetinden 87 milyon dolar fon topladığını açıkladı. Kripto şirketi finansman turunda ünlülerin ilgisini çekerek yatırım almayı başardı.

Şirket, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Web3’e geçiş sürecinde 60 yüksek profilli ünlü ve şirketten milyonlarca dolar topladığını söyledi. MoonPay, ödeme altyapısını basitleştirerek kriptoların ve NFT’lerin ünlüler arasında popülerliğini kolaylaştırmayı hedefliyor.

Kripto şirketine adeta yıldızlar yağdı

MoonPay’in kripto ve NFT alanındaki liderliği, müzik, spor, medya ve eğlence endüstrilerindeki etkili insanlardan yatırım çekti. Toplamda 60 ünlü şahsiyet liderliğindeki firmalar MoonPay’e 87 milyon dolar aktardı. 

Kripto şirketini tercih edenler arasında; Maria Sharapova, Justin Bieber, Jason Derulo, Bruce Willis, Paris Hilton, Gal Gadot, Matthew McConaughey, Snoop Dogg gibi isimler yer alıyor.

Drake’in DreamCrew’u, Ashton Kutcher ve Guy Oseary’nin Sound Ventures’ı, Gwyneth Paltrow ve Moj Mahdara’nın Kinship Ventures’ı ve diğerleri de dahil olmak üzere, ünlülerin liderliğindeki birkaç şirket de firmaya yatırım yaptı.

MoonPay, Kasım ayında 555 milyon dolarlık bir finansman turunu yöneten Tiger Global Management, Blossom Capital, Thrive Capital, Paradigm ve NEA gibi şirketlerden yatırım almayı başarmıştı. Finansman, geçen yıl 3.4 milyar dolarlık bir değerleme elde etmesine izin verdi.

Kripto şirketi MoonPay CEO’su ve Kurucu Ortağı Ivan Soto-Wright şunları söyledi:

“Web3, eğlence, spor ve müzik işine yaklaşımımızı kökten değiştiriyor. İşletme, fikri mülkiyet haklarını yönetmek, hayran etkileşimini dönüştürmek ve telif haklarını kontrol etmek için Web3 teknolojileri kullanılıyor.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin