Bu kripto paranın fiyatı lansmandan sonra yüzde 950 arttı!
Bu kripto paranın fiyatı lansmandan sonra yüzde 950 arttı!

Bu kripto paranın fiyatı lansmandan sonra yüzde 950 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yuga Labs’ın ApeCoin’i (APE) piyasaya sürme hamlesinin ardında kripto para ilgi odağı oldu. Arka arkaya yapılan duyurular, APE’yi trend kripto para haline getirdi. Lansmanından bu yana, ApeCoin’in fiyatı %950’nin üzerinde arttı.

Ethereum (ETH) balinaları da altcoine olan ilgilerini gösterdi. Balina istatistikleri, APE’nin son 24 saat içinde ETH balinaları tarafından satın alınan ilk 10 token arasına girdiğini açıkladı.

ETH balinaları ApeCoin’i hedefliyor

ApeCoin, son 7 günde balinalar tarafından satın alınan ilk 10 coin listesinde yer aldı. Token, diğer altcoinler arasında altıncı sırada yer alıyor. Fiyattaki büyük artışla birlikte, token aynı zamanda en büyük ETH cüzdanları tarafından en çok işlem gören kripto konumuna geldi.

APECOIN PRICE 21 mrach

APE, en büyük ETH cüzdanlarını izleyen Whalestats tarafından takip edildi. İlginç bir şekilde, kripto para, son 24 saat içinde en çok kullanılan akıllı sözleşmeler listesinin başında yer aldı.

Daha önce, bir Ethereum balinası 4,2 milyon dolar değerinde 300.000 APE satın aldı. Bu işlemin en büyük 10. ETH cüzdanı tarafından gerçekleştirildiği bildirildi.

ApeCoin, lansmanından bu yana önemli bir ralli başlattı. Altcoin piyasaya sürülmesinden bu yana yoğun ilgiyle karşı karşıya. APE, yazım sırasında %5,27 düşüşle 10,92 dolar ortalama fiyattan işlem görüyor. Token zaten en iyi 50 kripto para listesine girdi. CoinMarketCap verilerine göre APR tokeni 3 milyar doların üzerinde toplam piyasa değeri ile 45. sırada yer alıyor.

Haber dergisi ve yayıncısı olan TIME, firmanın dijital abonelikleri için ApeCoin’i kabul edeceğini duyurdu. Yuga Labs, ApeCoin tarafından desteklenen Otherside adlı metaverse duyurusunu da düşürdü. Nisan ayına kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin