Bu kripto parada işler yolunda gitmiyor! Düşüş derinleşebilir
Bu kripto parada işler yolunda gitmiyor! Düşüş derinleşebilir

Bu kripto parada işler yolunda gitmiyor! Düşüş derinleşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimi son birkaç gün içinde bir çöküş yaşadığından Tezos fiyat analizi düşüş gösteriyor. Ayılar piyasayı sardı. XTZ fiyatı, 17 Ocak 2022’de 3,9 dolardan düştü ve iki gün sonra 3,5 dolarla sınırlandı; ayılar bugün piyasaya hükmetmeye devam ediyor ve fiyatlarda daha fazla düşüş olması an meselesi. Piyasa düşüş dinamikleri gösterdi. XTZ’nin fiyatı şu anda 3,5 dolarda bulunuyor ve sadece 3,6 dolar işaretiyle mücadele ediyor.

Tezos (XTZ) fiyat analizi

XTZ, son 24 saatte %6,76 düştü. Kripto paranın günlük işlem hacmi 91.724.592 dolar, genel piyasa değeri ise 3.081.631.491 dolarda bulunuyor. XTZ, CoinMarketCap’a göre, en büyük 44. kripto para.

Tezos fiyat analizi, piyasa oynaklığının azalan bir trend izlediğini ortaya çıkardı. Buna göre XTZ, fiyatındaki değişiklikler artık daha dar bir alanda gerçekleşecek. Bollinger bandının üst değeri, Tezos için en güçlü direnç görevi gören 4,1 dolarda mevcut. Alt değer ise en güçlü desteği temsil eden 3,4 dolarda bulunuyor.

Bu kripto parada işler yolunda gitmiyor! Düşüş derinleşebilir

XTZ/USD fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor ve düşüş eğilimini gösteriyor. Volatilite azaldıkça ve ayılar fırsatı değerlendirdikçe trend son zamanlarda yükselişten düşüşe geçti. XTZ/USD fiyat yolu aşağı doğru hareket ediyor gibi görünüyor, bu da daha fazla değer düşüşüyle birlikte düşen bir pazara işaret ediyor.

Kripto para XTZ için fiyat tahmini

Tezos fiyat analizinden, fiyat seviyesinin hala düşüş hakimiyeti altında olduğu sonucunu çıkarabilir. Yine de boğalar son birkaç gündeki kayıpların bir kısmını geri aldığından, eğilimin yakında yükselişe dönme ihtimali de bulunuyor. Fiyat düşüş eğiliminde kalsa da boğalar piyasayı geri almak için ayılara karşı koymaya hazırlanırken XTZ’nin yakında toparlanacağı umudu var. Tezos için daha iyi günler geliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin