Bu kripto para yüzde 30'luk bir ralli yapabilir! Teknik analiz

Bu kripto para yüzde 30’luk bir ralli yapabilir! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Harmony’nin (ONE) fiyat tablosu, kripto paranın önceki düzeltmesinden etkileyici bir toparlanma yaşadığını gösteriyor. Altcoin fiyatı şu anda bu yeni ralliye öncülük eden yükselen bir paralel kanalda bulunuyor. Bu model genellikle destek trend çizgisinden bir düşüşü teşvik etse de, alt çizgi bozulmadan kripto tüccarları yükseliş beklentilerini koruyabilir.

Teknik analiz

Son zamanlarda Harmony’nin (ONE) toparlanma rallisi 0,33 dolarlık bir başka yüksek direnci kırmaya hazırlanıyordu. Ancak bu seviyeden gelen yoğun arz baskısı, akşam yıldızı modeliyle kripto paranın fiyatını reddetti.

Fiyat 0,27 dolarlık desteğin üzerinde kalmayı başarsa da 0,33 dolarlık direnci aşmak alıcılar için zorlu bir mücadeleydi. Ancak teknik grafik, fiyat hareketinin yükselen paralel bir düzende hareket ettiğini gösteriyor.

ONE madeni paradaki bu yeni ralli, kritik EMA seviyelerini (20, 50, 100) geçerek günlük grafikteki yükseliş hizalamasını geri kazandı. Ayrıca 20 EMA hattı, kripto paranın fiyatına dinamik destek sağlıyor.

Kripto pazarındaki yoğun satış baskısının ortasında, Göreceli Güç Endeksi (RSI) 52. endekste bulunuyor ve hâlâ tarafsız çizginin(50) üzerinde seyrediyor.

4 saatlik grafik

Yukarıdaki günlük fiyat hareketinin aksine, 4 saatlik fiyat grafiği, Harmony için düşüş eğilimi gösteriyor. Kripto para grafiği, boyun çizgisi desteği 2,7 ABD doları olan bir çift üst modeli gösteriyor. Bu modeli takiben, kripto para yükselen trend çizgisini ihlal edebilir ve fiyatta başka bir düzeltme rallisi başlatabilir.

Hareketli Ortalamaların Mesafesi, MACD’nin ve sinyalin tarafsız bölgesinin (0.00) eşiğinde durduğunu gösteriyor. Fiyat kırmızı bir yol izlemeye devam ederse, gösterge çizgileri orta çizginin altına düşerek düşüş momentumunu gösterecek.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin