19 Kasım EOS ve Tron fiyat analizi: Beklenen seviyeler ve önemli noktalar
19 Kasım EOS ve Tron fiyat analizi: Beklenen seviyeler ve önemli noktalar

Bu kripto para rakiplerini geride bırakarak yeni bir rekor kırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En büyük beşinci kripto para birimi olan EOS, 1 milyon hesabı aştığı için büyük bir kilometre taşı kaydetti. Halen, sürekli yükselen bu hesaplar 1.010.729 rekorunda. Bu hesapların yaklaşık 30.000’i yalnızca son 36 saat içinde eklendi.

En büyük beşinci kripto para EOS, büyük anlaşmalara imza atıyor

Hızla büyüyen bir rakip olan Tron’a  bakacak olursak, Nisan başında 2,3 milyon hesabı olduğu ve geçtiğimiz haftaki raporuna göre bu rakamın 8,3 milyona çıktığı bildirildi. Liberland, demokrasinin, cumhuriyetin ve elbette ademi merkeziyetçi özerk örgütlerin en iyi öğelerini birleştirmeye çalışan Merkezi Olmayan Bir Özerk Hükümet (DAG) inşa ediyor. Şimdi DAG için, ülkenin cumhurbaşkanı Vít Jedlička’nın açıkladığı gibi, EOS.IO yazılımı üzerine yeni bir kişiselleştirilmiş zincir oluşturmaya karar verdiler:

EOS.IO’yu seçtik çünkü en üst düzey bir teknoloji ve ülke yönetimini bir Blockchain üzerinde yürütmek için gereken birçok özelliği sunuyor. Örneğin, ulusal meclisimize, yargıya ve hatta şirket kayıtlarına zaman içinde gelişebilecek bütünleşik bir sistemde olmamıza izin verecek.

Ay sonuna doğru hareket ettikçe, piyasada bir geri çekiliş olması beklendiği için piyasalar dünden beri yavaş yavaş kırmızıya dönüyor. EOS, Coinmarketcap’a göre yazım sırasında %1,4 oranında kayıpla 4,8 dolardan işlem görüyor. EOS yazım sırasında piyasa değeriyle 2,4 milyon dolarlık bir son 24 saatlik işlem hacmini yönetiyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin